Αν μάς ρωτάτε, δεν υπάρχει τίποτα που να απογειώνει περισσότερο ένα χωνάκι -ή έστω κυπελλάκι- παγωτό από ένα σκληρό κέλυφος σοκολάτας. Η ευχαρίστηση του να το σπας και να απολαμβάνεις τη γλυκύτητα και την τραγανότητά του δεν συγκρίνεται με τίποτα. Μαζί μας συμφωνεί και η Τζένιφερ Γκάρνερ, η οποία μοιράστηκε με τους θαυμαστές της την αγαπημένη της συνταγή μέσω Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Garner (@jennifer.garner) on

«Γύρω στην Γ’ δημοτικού, η κολλητή μου και εγώ είχαμε μια εταιρία που έφτιαχνε και πουλούσε σπιτικό παγωτό στη γειτονιά. Είχε μεγάλη επιτυχία. Προσφέραμε μόνο ένα topping, γιατί μόνο αυτό χρειάζεται για να μετατρέψει ένα χωνάκι παγωτό σε πάρτι: Σκληρό κέλυφος σοκολάτας και τώρα μπορείς να το φτιάξεις στο σπίτι!!», έγραψε στη λεζάντα του βίντεο που ανέβασε στο Instagram. Όπως έγραψε, χρειάζονται μόλις δύο συστατικά και πέντε λεπτά για να το φτιάξει κάνεις!

Η συνταγή της:

Υλικά:
200γρ. σοκαλάτα
2 κουτ. σούπας παρθένα λάδι καρύδας

Εκτέλεση:
Κόβεις τη σοκολάτα σε κομμάρια
Τη λιώνεις σε μπεν μαρί
Την αποσύρεις από τη φωτιά και προσθέτεις το λάδι καρύδας.
Ανακατεύεις καλά.
Ρίχνεις πάνω από το παγωτό. Η σοκολάτα θα παγώσει σε δευτερόλεπτα!
Αποθηκεύεις ό,τι περισσέψει σε θερμοκρασία δωματίου και ζεσταίνεις ελαφρά πριν από κάθε χρήση
Γιαμ!