Ο καθένας μας έχει τα δικά του μυστικά στην κουζίνα, άλλα πιο περίπλοκα και ακριβά και άλλα πιο εύκολα και οικονομικά. Στην τελευταία κατηγορία ανήκει εκείνο της Τζένιφερ Γκάρνερ.

Η ηθοποιός, όπως αποκάλυψε πρόσφατα στο Instagram, λατρεύει να αποξηραίνει μόνη της μυρωδικά από τον κήπο της και να νοστιμίζει με αυτά τα φαγητά της. «Είναι πολύ εύκολο!», γράφει. «Τα κρακεράκια με γεύση πίτσας θα σε ευχαριστούν!», συνεχίζει. Τα τρία πιο αγαπημένα της είναι το δεντρολίβανο, το θυμάρι και η ρίγανη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Garner (@jennifer.garner) στις

Η μέθοδός της είναι πραγματικά πολύ απλή: Αφού κόψει μερικά κλωναράκια φρέσκα μυρωδικά, τα δένει με σπάγκο και τα κρεμά ανάποδα στο σπίτι της για να αποξηρανθούν. Δύο εβδομάδες αργότερα το δεντρολίβανο και το θυμάρι θα είναι έτοιμα για να μπουν στις διάφορες μαγειρικές της δημιουργίες. Η ρίγανη από την άλλη χρειάζεται τουλάχιστον 6 εβδομάδες για να αποξηρανθεί τελείως.

Δείτε εδώ και το δικό μας tip: Αποξήρανση μυρωδικών: Κάν’τη μόνος σου!