Σχεδόν όλοι οι γονείς το γνωρίζουν, λίγοι όμως θα το παραδεχτούν: Μερικές φορές τα παιδιά είναι ιδιότροπα, κυρίως σε ό, τι έχει να κάνει με το φαγητό. Συχνά οι γονείς μάλιστα φτάνουν στα άκρα προκειμένου όχι μόνο να τα ευχαριστήσουν αλλά και να τα ταΐσουν. Κάτι ανάλογο συνέβη και στη δύσμοιρη την Κιμ Καρντάσιαν προ ημερών…

DVy5LLzUQAA9Re_

Η ριάλιτι σταρ μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της στο Instagram μια φωτογραφία με το σνακ που σκαρφίστηκε προκειμένου να ικανοποιήσει τα ιδιαίτερα γούστα της Νορθ και του Σέιντ. Η φωτογραφία έδειχνε μερικά κομμάτια maki sushi που αντί για ψάρι όμως περιείχαν λουκάνικο. «#Hotdogsushi», ονόμασε τη δημιουργία αυτή η Κιμ. «Όταν τα παιδιά σου αγαπούν το σούσι και τα χοτ ντογκς, γίνεσαι δημιουργικός», έγραψε η μεσαία αδερφή Καρντάσιαν. Ενώ όπως και να το κάνουμε η ιδέα να συνδυάσουμε κρέας και φύκι μάς αηδιάζει λίγο, η Κιμ φαίνεται να έκανε ό,τι μπορούσε για να ευχαριστήσει τα παιδιά της και αυτό έχει σημασία.

kim4

Το Twitter βέβαια όμως όπως είναι φυσικό οργίασε: «Η μεγαλύτερη τραγωδία του 2018 μέχρι στιγμής», γράφει ένας χρήστης. «Φαντάσου να έχεις εκατομμύρια και να δίνεις στα παιδιά σου σούσι χοτ ντόγκ για να φάνε», σχολιάζει ένας άλλος. «Όποιος αηδιάζει με το σούσι χοτ ντογκ της Κιμ προφανώς δεν έχει παιδιά. Πρόκειται για δημιούργημα μιας μαμάς ιδιοφυΐας», γράφει μια μαμά στην προσπάθειά της να υπερασπιστεί τη ριάλιτι σταρ.