Η Δέσποινα Βανδή είναι μία σύγχρονη νοικοκυρά και αυτό σημαίνει ότι ενώ λατρεύει να προετοιμάζει νόστιμα παραδοσιακά ελληνικά φαγητά και να ζυμώνει ψωμί, τής αρέσει επίσης να πειραματίζεται και να δοκιμάζει vegan αλλά και διεθνείς συνταγές.
Πρόσφατα, η Δέσποινα έφτιαξε μαζί με τη φίλη της Margaret Mitchell μια πασίγνωστη γαλλική σπεσιαλιτέ και πιο συγκεκριμένα croque madame. «Ελληνικότατο breakfast», έγραψε αστειευόμενη στη λεζάντα της λαχταριστής φωτογραφίας που ανέβασε στο Instagram. Όπως είναι φυσικό τα likes έπεσαν βροχή, με διάσημους φίλους της, όπως η Δούκισσα Νομικού, αλλά και θαυμαστές της να της ζητούν τη συνταγή στα σχόλια.
View this post on Instagram
Το croque-monsieur είναι ένα είδος ψητού σάντουιτς με ζαμπόν και τυρί, το οποίο αποτελεί τυπικό έδεσμα των γαλλικών μπιστρό. Η πιο γνωστή από τις παραλλαγές αυτές απαντάται με το όνομα croque-madame, στην οποία προστίθεται στο σερβίρισμα ένα τηγανητό αβγό ή αβγό ποσέ. Πρόκειται για το τέλειο πρωινό, brunch ή ακόμη και σνακ! Βρείτε ΕΔΩ τη δική μας απολαυστική συνταγή για το νόστιμο γαλλικό πιάτο.