Όταν βλέπουμε τάκος σε ένα μενού περιμένουμε μία τραγανή, διπλωμένη τορτίγια που μέσα της έχει μία πλούσια γέμιση από κρέας, θαλασσινά και λαχανικά. Στη Φιλαδέλφεια πάλι, έχει γίνει τάση το Philly taco που δεν έχει καμία σχέση με όσα ξέραμε μέχρι σήμερα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Campus Philly (@campusphilly) στις

Για την ακρίβεια το Philly taco αποτελεί συνδυασμό δύο πολύ κλασικών street food επιλογών, του σάντουιτς και της πίτσας. Τα δύο αυτά φαγητά δεν μπαίνουν απλά μαζί στο πιάτο αλλά το ένα «αγκαλιάζει» το άλλο και το αποτέλεσμα είναι μία «βόμβα» θερμίδων αλλά και απόλαυσης, για όσους δεν μπορούν να αποφασίσουν τι από τα δύο θέλουν να φάνε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη thrillist (@thrillist) στις

Τώρα γιατί αυτό το υβρίδιο φαγητού ονομάζεται taco δεν έχουμε καταφέρει να το ανακαλύψουμε, αλλά για όσους θέλουν να το φτιάξουν στο σπίτι, να ξέρετε ότι αποτελείται από Philly Cheesesteak, που είναι το κλασικό σάντουιτς της Φιλαδέλφειας, με ψωμάκι για hot dog, μοσχαρίσια μπριζόλα χωρίς κόκαλο και τυρί, που στη συνέχεια τυλίγεται μέσα σε ένα μεγάλο κομμάτι πίτσα. Η σκέψη του και μόνο μας προκαλεί ζάλη, χωρίς να χρειάζεται καν να το δοκιμάσουμε!