Η “πόλη των αγγέλων” έχει μεγάλη αδυναμία στο χαβιάρι και για να μην ξεμένουν ποτέ από αυτό έχουν εγκαταστήσει μέχρι και ATM σε κεντρικά σημεία, για να κάνουν όλοι “αναλήψεις” από το νόστιμο μαύρο χρυσό!

Οι gourmet αυτοί αυτόματοι πωλητές ονομάζονται “Beverly Hills Caviar’s Automated Caviar Boutiques” και ανήκουν στην εταιρεία Beverly Hills Caviar, που προσφέρει μια τεράστια ποικιλία σε χαβιάρι, καθώς και σε κάποιες άλλες πολυτελείς λιχουδιές, όπως τρούφα και προϊόντα τρούφας.

beverly hills caviar

Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του Λος Άντζελες, λοιπόν, δεν χρειάζεται να ανησυχούν για το που θα βρουν το αγαπημένο τους έδεσμα, μιας και τα ΑΤΜ έχουν τοποθετηθεί σε κεντρικά σημεία της πόλης. Όσο για την ποικιλία που διαθέτουν, είναι αρκετά μεγάλη για να μην περιορίζονται οι επιλογές.

Η χρήση τους είναι αρκετά απλή. Τα μηχανήματα διαθέτουν μία οθόνη, στην οποία εμφανίζονται κάποιοι οξύρρυγχοι -τα ψάρια από τα οποία προέρχεται το χαβιάρι- να κολυμπούν. Εσείς αγγίζετε την οθόνη και εμφανίζεται η λίστα με τα προϊόντα, επιλέγετε αυτό που θέλετε να αγοράσετε και κατόπιν, εάν θέλετε απόδειξη, καταχωρείτε το email σας. Πληρώνετε το ακριβές ποσό με μετρητά (δεν υπάρχει η δυνατότητα για άλλο τρόπο πληρωμής) και το μηχάνημα βγάζει το ανάλογο κουτάκι με χαβιάρι. Η συναλλαγή σας ολοκληρώθηκε!

beverly hills caviar 2

Σημειώστε δε ότι εάν δώσετε χαρτονόμισμα 100 δολαρίων, για παράδειγμα, για την αγορά προϊόντος που κοστίζει 80 δολάρια, το μηχάνημα δίνει την επιλογή αντί να δώσει ρέστα να χρησιμοποιηθούν τα υπόλοιπα 20 δολάρια για επόμενη αγορά, δίνοντας αυτόματα μια έκπτωση 20 δολαρίων. Και για όποιον αναρωτιέται για την τιμή, μπορεί αυτό το χαβιάρι να βγαίνει από αυτόματα μηχανήματα πώλησης, αλλά μη νομίζετε ότι αυτό σημαίνει πιο οικονομική τιμή. Για χαβιάρι πρόκειται και μάλιστα μιας πολύ γνωστής εταιρείας της Καλιφόρνιας, άρα οι τιμές είναι ανάλογες του είδους του.

info
http://www.beverlyhillscaviar.com/