Το όνομά του, “Αράχωβα”, μπορεί να σε παραπέμψει στα άδυτα της παράδοσης, αυτό όμως το σουβλατζίδικο μετρά πολλά διδακτορικά στο βιογραφικό του για να το ταυτίσεις με τις ψησταριές του κλασικισμού.
Τρία αδέρφια, ο Πάρις, ο Γιάννης και ο Ανδρέας, τρία πτυχία πολιτικού μηχανικού, ηλεκτρολόγου μηχανικού, οικονομολόγου και μια οικονομική κρίση που τους έσπρωξε σε πιο γήινες επιχειρήσεις. Και να μια διαφορετική σουβλακερί, όπου και ο ψήστης έχει το δικό του ντοκτορά στη νανορομποτική. Με αγάπη για το καλό φαγητό και την καλύτερη ποιότητα, καθημερινά αγοράζουν φρέσκο το κρέας τους και το κόβουν σε σουβλάκι, γι’ αυτό αξίζει να δοκιμάσεις το μοναδικό-λουκούμι καλαμάκι με μοσχαρίσιο γάλακτος, το υπέροχο μπιφτέκι με ντομάτα και τζατζίκι, τη σπιτική τυροκαυτερή, το κεμπάπ, τα μπιφτεκάκια και τα παϊδάκια κοτόπουλου και τα χοιρινά μπριζολάκια. Ίσως ένα από τα τρία καλύτερα σουβλάκια της Αθήνας!
info
Αράχωβα, Ελευθερίας 2 & Αγ. Ιωάννου 65, Αγ. Παρασκευή, τηλ. 210 6084100.