Το cafe του τελευταίου ορόφου του καταστήματος Public στο κέντρο της Αθήνας ανακαινίστηκε, έγινε ένα all day restaurant και υποδέχεται τις κουζίνες της Ελλάδας.
Πρώτος σταθμός οι Κυκλάδες και, πιο συγκεκριμένα, η Τήνος, με συνταγές από την περιώνυμη ταβέρνα «Μαραθιά» και ντόπιους παραγωγούς. Στο πλούσιο μενού του PublicCafé θα προστεθούν πιάτα ημέρας με έμπνευση το κυκλαδίτικο νησί, που τα τελευταία χρόνια, χάρη στο φεστιβάλ TinosFoodPaths, προβάλλει οργανωμένα και με απόλυτο σεβασμό στην παράδοση τον γαστρονομικό του πλούτο. Στην κουζίνα του Café, θα ετοιμάζονται για έναν μήνα και κάτι ονομαστές συνταγές της «Μαραθιάς», ενώ κατά τη διάρκεια της ενέργειας η βιβλιοθήκη θα γεμίζει με βιβλία και μουσικές από τις Κυκλάδες.
Το PublicCafé ανοίγει στις 9 το πρωί μαζί με το κατάστημα Public και κλείνει στις 11 το βράδυ, αποτελώντας σημείο συνάντησης καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Είναι ανοικτό και το Σάββατο.