Το εστιατόριο Nolita Athens είναι έτοιμο για την καλοκαιρινή του σεζόν, προτείνοντας δροσερές εξόδους για φαγητό δίπλα στην πισίνα του ξενοδοχείου Semiramis, με ανανεωμένο μενού αλλά και θεματικές βραδιές, happenings και πάρτι.
Οι εποχικές πρώτες ύλες της άνοιξης και του καλοκαιριού χαρακτηρίζουν τα νέα πιάτα του σεφ Γιάννη Λιόκα, που επιλέγει εμβληματικές συνταγές της κλασικής Ιταλικής κουζίνας, ενώ από το Nolita δεν λείπουν και οι πίτσες, με εξαιρετικά υλικά από την Ελλάδα και την Ιταλία. Για να πάρετε μία γεύση, στα ορεκτικά ξεχωρίζουν επιλογές όπως ταρτάρ λαυράκι με αβοκάντο, peperoncino, πίκλες αγγουριού, lime και πούδρα ελιάς, πάστα και ριζότο κλέβουν την παράσταση με επιλογές από spaghetti pomodoro με σάλτσα ντομάτα San Marzano, βασιλικό και mozzarella di Bufala και risotto με κολοκυθάκια, τυρί caprino, φρέσκα μυρωδικά και lime και στα νέα κυρίως, ξεχωρίζουν το λαυράκι ‘‘caponata” με ψητή μελιντζάνα, relish ντομάτας και σάλτσα verde, αλλά και το κοκοράκι μαριναρισμένο σε μουστάρδα a l’ ancienne με κους κους με φρέσκα μυρωδικά και καλοκαιρινά λαχανικά.
Στις νέες προτάσεις για πίτσα βρίσκουμε τη zucchini με mozzarella di Bufala, baby κολοκυθάκια, spianata, φρέσκια ρίγανη και τοματίνια. Τα επιδόρπια συμπληρώνουν το δείπνο, με επιλογές όπως Cannoli με κρέμα ρικότα-λεμόνι και παγωτό disaronno και Nolita tiramisu με παγωτό espresso.
Το κρασί, τα cocktails και η μουσική συνδυάζονται με το νέο μενού του εστιατορίου, με τη νέα cocktail list που υπογράφει ο Ηλίας Τσιάβλης να εστιάζει στα Aperitivo, σε έναν ιδιαίτερο κατάλογο από signature cocktails ιδανικά για pairing με το φαγητό του εστιατορίου, αλλά και για να απολαμβάνονται στο μπαρ πριν και μετά το δείπνο.
info
Χαριλάου Τρικούπη 48, Κηφισιά (ξενοδοχείο «Semiramis»), τηλ. 210 6231181.
Δευτέρα–Σάββατο: 20:00-00:30, Κυριακή κλειστά.