Την άφιξη την περιμέναμε από το φθινόπωρο και να τώρα που γίνεται πραγματικότητα. Ο λόγος για το Spit Jack το μικρό μαγαζί στη Σκούφου του Γιώργο Μελισσάρη, Γιάννη Μωράκη και Γιώργου Κανελλόπουλου.
Η ιδέα απλή: κοτόπουλα και πάπιες που θα ψήνονται σε rotisserie και βοδινό σε διάφορες κοπές σε όρθιες σούβλες. Αυτά θα πλαισιώνονται από με σάλτσες, side dishes (πατάτες baby, πουρές και ψητό καλαμπόκι) και πέντε διαφορετικές σπιτικές σάλτσες. Όλα αυτά σε ένα μικρό, καλαισθητικό χώρο που μοιάζει με που μοιάζει με τατουατζίδικο με λιγοστά τραπέζια (8 στον αριθμό) και μια μαρμάρινη μπάρα μπροστά ακριβώς από την ροτισερί.
Επίσης θα υπάρχει και η επιλογή του take away όπου τα κρέατα θα ξεψαχνίζονται και θα μπαίνουν σε λαχταριστό βουτυράτο ψωμί μπριός. Πιο λεπτομερή ανταπόκριση σύντομα.