Δεν είναι τυχαίο που οι food bloggers απ’ όλο τον κόσμο μιλούν για τις μοναδικές γεύσεις του ενώ το tripAdvisor το κατατάσσει στα κορυφαία μέρη για να μείνεις. Στο κοσμοπολίτικο ξενοδοχείο Cavo Tagoo της Μυκόνου θα γευτείτε από φρέσκο καλοφτιαγμένο σούσι μέχρι φρέσκο ψάρι και γευστικό black angus.

IMG_4422-1111-2

Στην πανέμορφη νέα αυλή του ξενοδοχείου Cavo Tagoo άνοιξε πριν λίγες ημέρες το εστιατόριο OVAC, το οποίο προστέθηκε στον πλούσιο γαστρονομικό χάρτη του νησιού. Ο Χρόνης Δαμαλάς, executive chef του ξενοδοχείου, δημιούργησε ένα πολυσυλλεκτικό μενού που αναμιγνύει με τρόπο μοναδικό την ασιατική και την ελληνική κουζίνα, με πρωτότυπους συνδυασμούς υλικών. Το sushi παραμένει πάντα σε πρώτο ρόλο και συμπληρώνεται από ολόκληρα ψάρια στη Robata και κρέατα ξηρής ωρίμασης, αλλά και από ολόφρεσκα λαχανικά στον ξυλόφουρνο. Μια συνταγή δοκιμασμένη με επιτυχία στο βραβευμένο OVAC Σαντορίνης, που κέρδισε το βραβείο καλύτερου εστιατορίου fusion κουζίνας στην Ελλάδα.

IMG_5653-1111

IMG_5635-1111

Η καταγάλανη πισίνα με τα day beds, που φαίνονται σαν να επιπλέουν στο νερό και τα οποία για πρώτη φορά φέτος είναι διαθέσιμα στο κοινό σε περιορισμένο αριθμό με τη χρήση του day pass, θα σας δώσουν την αίσθηση μιας μοναδικής πολυτέλειας. Στο ανανεωμένο μπαρ της αυλής, με το εντυπωσιακό ενυδρείο να κλέβει τις εντυπώσεις, θα δοκιμάσετε καταπληκτικά signature cocktails, που θα σας απογειώσουν σε συνδυασμό με τη μαγευτική και ίσως την ομορφότερη θέα προς το ηλιοβασίλεμα. Το καινούριο Wine bar του εστιατορίου δίνει τη δυνατότητα στον οινοχόο του Οvac να προτείνει στους καλεσμένους κρασιά που παντρεύονται ιδανικά με πιάτα του καταλόγου, αλλά και σπάνια κρασιά από τον ελληνικό και τον διεθνή αμπελώνα. Μια σειρά από φίνα γλυκά απογειώνουν το δείπνο και προετοιμάζουν τους συνδαιτυμόνες για το καθημερινό πάρτι που ακολουθεί καθημερινά στο μπαρ της πισίνας. Φέτος το καλοκαίρι η γαστρονομική σκηνή της Μυκόνου γίνεται νοστιμότερη αλλά και πιο συναρπαστική…

IMG_4644-1111