To Chefi κάνει επιστροφή στο fine dining, με τον σεφ Αλέξανδρο Κοσσυβάκη να συστήνει ένα νέο και προσεγμένο μενού.

Τώρα που ο καιρός ζέστανε, η γοητευτική αυλή του εστιατορίου Chefi, μας καλεί να κάνουμε την έξοδο μας στο Χαλάνδρι, βάζοντας στο τραπέζι φρέσκες ιδέες. Ενδεικτικά στο μενού βρίσκουμε πιάτα όπως καλαμάρι με ριζότο Thai curry και πέστο βασιλικού, ταλιάτα σχάρας με σαλάτα φαγόπυρο, kale και vinaigrette βατόμουρο και κριθαρότο γαρίδας με chorizo και αϊόλι σαφράν, ενώ δεν λείπει και το signature πιάτο του εστιατορίου, το ριζότο χωριάτικη σαλάτα με κρέμα δυόσμου και μους φέτας.

Το γεύμα ολοκληρώνεται με γλυκιές δημιουργίες όπως η εξωτική, Tropical Pavlova, το αγαπημένο Chocolate Orgasm αλλά και η δημιουργική Tiramisu. Επιπλέον, τις νέες γευστικές δημιουργίες έρχονται να συμπληρώσουν τα signature cocktails του Chefi, καθώς και μία εκτενής λίστα κρασιών με ελληνικές και διεθνείς ετικέτες.

info
Περικλέους 31, Χαλάνδρι, τηλ. 210 6815774.