Το μεξικάνικο street food spot «κατηφόρισε» προς τα νότια σε έναν νέο χώρο που κινείται στο γνώριμο μοτίβο της φιλοσοφίας των καταστημάτων στο Χαλάνδρι και την Κηφισιά.

Συνταιριάζοντας το αλέγκρο προφίλ και τη νοστιμιά της παλέτας του μεξικάνικου street food με την αύρα ενός burrito bar της Καλιφόρνια, εδώ παίζουν δυνατά εθνικές σταθερές που συμπληρώνονται από παρασκευές που περιλαμβάνουν από από sour cream, guacamole και δροσερό pico de gallo μέχρι σάλτσα ranchera, yucatan, habanero ή τσάτνεϊ πιπεριάς jalapeno (που οι λάτρεις του είδους πρέπει να δοκιμάσουν).

Το περιβάλλον είναι άνετο, διαμορφωμένο στα πρότυπα των street food spots και η εξυπηρέτηση ταχεία, στη διάθεσή σας για να επεξηγήσει τυχόν απορίες για τους συνδυασμούς ή τη σύνθεση των υλικών. Μπορείτε να επιλέξετε φρεσκομαγειρεμένο μεξικάνικο μοσχάρι barbacoa, τρυφερά carnitas (χοιρινό σιγομαγειρεμένο στη γάστρα), κοτόπουλο μαριναρισμένο σε λάιμ και μυρωδικά, κλασικό chili con carne κ.ά συνοδεία των καυτερών «παρελκόμενων» που προτιμάτε, προσθέτοντάς τα σε nachos, tacos, tortilla ψημένη σε ρόλο εδώδιμου μπολ και πληθωρικά burittos ή quesadillas. Άξιο ειδικής μνείας είναι ότι εδώ θα βρείτε και αρκετές επιλογές για vegans και vegetarians όπως tofu από βιολογική σόγια, βιολογικά μαύρα φασόλια καθώς και μεγάλη ποικιλία λαχανικών. Επίσης, αν έχετε δυσανεξία στη γλουτένη, θα σάς ετοιμάσουν gluten-free burritos και άλλα προϊόντα χωρίς γλουτένη όπως tacos και tostaditos.

Στη φιλοσοφία της ομάδας του Ancho πρωτεύοντα ρόλο εκτός από την επιλογή καλής πρώτης ύλης έχει ο σεβασμός στο περιβάλλον, γεγονός αξιέπαινο. Πιο συγκεκριμένα, τα προϊόντα-σκεύη μιας χρήσεως που χρησιμοποιούνται στα καταστήματα είναι πλήρως βιοδιασπώμενα και παράγονται από φυσικό ζαχαροκάλαμο ενώ, παράλληλα, όπου το επιτρέπει η ελληνική αγορά, χρησιμοποιούνται προϊόντα και χαρτική ύλη από ανακυκλωμένο χαρτί.

info
Γιαννιτσοπούλου 3, Γλυφάδα, Ώρες λειτουργίας: 13.00 – 02.00