Η Παραμονή Χριστουγέννων και η Παραμονή Πρωτοχρονιάς, είναι δύο βραδιές που είτε διαλέξουμε να τις περάσουμε οικογενειακά στο σπίτι είτε βγούμε σε ένα ωραίο εστιατόριο με τους αγαπημένους μας και αφήσουμε άλλους να μας περιποιηθούν, θα τις θυμόμαστε για όλη την επόμενη χρονιά.

Αυτές τις γιορτές, σε περίπτωση που δεν θέλουμε να είμαστε εμείς εκείνοι που θα πρέπει να μπουν στην κουζίνα, μπορούμε να διαλέξουμε μεταξύ πολλών και διαφορετικών εστιατορίων σε ολόκληρη την Αθήνα για αξέχαστα ρεβεγιόν με απολαυστικές γεύσεις.

Ένα από αυτά τα εστιατόρια, είναι φυσικά και το Aleria, στο κέντρο της Αθήνας. Εκεί, ο σεφ Γκίκας Ξενάκης, ετοίμασε δύο ξεχωριστά μενού, επιμένοντας στα ελληνικά προϊόντα, με πίστη στην εποχικότητα και τις γαστρονομικές παραδόσεις, τις οποίες και αποτυπώνει με μοντέρνο και δημιουργικό τρόπο.

Στους στολισμένους χώρους του Aleria, η ζεστή φιλοξενία, αποτελεί προτεραιότητα για όλη την ομάδα του εστιατορίου, και η ατμόσφαιρα γίνεται μαγική με τις εκπλήξεις που έχει ετοιμάσει για κάθε τραπέζι.

Η πλούσια λίστα κρασιού με έμφαση στον ελληνικό αμπελώνα, αλλά και με επιλεγμένες ετικέτες από τις πιο σημαντικές οινοπαραγωγικές περιοχές του κόσμου, είναι στη διάθεση των καλεσμένων, για να συμπληρώσει την γαστρονομική εμπειρία.

Παράλληλα, η ομάδα των οινοχόων έχει ετοιμάσει το ιδανικότερο wine pairing για κάθε γιορτινό μενού, ταιριάζοντας κάθε στάδιό του.

Δείτε αναλυτικά τα μενού ανά ημέρα και το κόστος.

Για όλες τις υπόλοιπες ημέρες το χειμερινό μενού εξακολουθεί να σερβίρεται κανονικά, προσφέροντας μια ξεχωριστή εμπειρία fine dining.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις: www.aleria.gr

Info
Μεγ. Αλεξάνδρου 57, Αθήνα, Τηλ: 210 5222633

Δείτε επίσης: