Το εστιατόριο του Elefsina Hotel ανανέωσε το μενού του και μας καλεί για δροσερές εξόδους δίπλα στην πισίνα ή στο roof bar-restaurant, με άκρως καλοκαιρινά πιάτα που τιμούν τις μεσογειακές γεύσεις.
Ο σεφ Χρήστος Χρυσικόπουλος προτείνει δροσερά πιάτα, όπως πράσινη σαλάτα πανδαισία με παστράμι, γραβιέρα Κρήτης και βινεγκρέτ πετιμέζι με τρίχρωμα τοματίνια, γαρίδες σωτέ με σουμάκ σε σαλάτα πλιγούρι με αβοκάντο και carpaccio χταπόδι με ζελέ λεμονιού, κόκκινο πιπέρι και μυρώνια.
Στα κυρίως δοκιμάζετε λιγκουίνι με κρέμα καβουριού αρωματισμένη με τσίπουρο, μάραθο και τσίλι, κότσι αρνιού κοκκινιστό με λιαστή τομάτα και πουρέ μελιτζάνας ή φιλέτο σολομού στη σχάρα με λαχανικά και σάλτσα από σόγια με πορτοκάλι και τζίντζερ και για το τέλος επιλέξτε κάποιο φρουτένιο επιδόρπιο, όπως κρέμα ροδάκινο σε μπισκότο κακάο.
Μπορείτε να τα απολαύσετε από το μεσημέρι, δίπλα στην πισίνα του ξενοδοχείου, μέχρι το βράδυ στην ταράτσα του YK Roof Bar Restaurant, απολαμβάνοντας τη θέα από ψηλά.
info
Δήμητρος 55, Ελευσίνα, τηλ. 210 5589700.