Η αγαπημένη συνεργάτιδα του Olive Ντίνα Νικολάου παρουσίασε το νέο της βιβλίο «Τα καλύτερα νηστίσιμα της Ντίνας» στις 7 Μαρτίου στο καφέ του Public στο Σύνταγμα και φυσικά ήμασταν όλοι εκεί!
Συνεργάτες, φίλοι και θαυμαστές της αγαπημένης σεφ παρευρέθηκαν στην πρώτη επίσημη παρουσίαση του νέου βιβλίου της «Τα καλύτερα νηστίσιμα της Ντίνας». Ξεφυλίζοντάς το ανακαλύπτεις 114 νηστίσιμες συνταγές, τόσο απολαυστικές που άνετα τις φτιάχνεις και εκτός νηστείας… Η σεφ ακουμπάει σε παραδοσιακά γαστρονομικά μονοπάτια, συνδυάζοντας τη ματιά μιας μοντέρνας γυναίκας, αλλά και τη γνώση μιας καταξιωμένης σεφ. Τη φωτογράφιση του βιβλίου αλλά και το food styling υπογράφει ο φωτογράφος Παναγιώτης Μπελτζινίτης.
Την παρουσίαση προλόγισε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος των εκδόσεων Μίνωας Γιάννης Κωνστανταρόπουλος, ο οποίος τόνισε την ανάγκη όχι μόνο να διατηρήσουμε την παράδοση και τα έθιμα στην κουζίνα μας, αλλά και να την προχωρήσουμε τόσο, ώστε η παράδοση να δείξει το δρόμο της εξέλιξης.
Στο πάνελ των ομιλητών βρέθηκαν ο δικός μας Ηλίας Μαμαλάκης, η δημοσιογράφος γεύσης Θάλεια Τσιχλάκη, η δημοσιογράφος Ειρήνη Νικολοπούλου και ο ειδικός διατροφολόγος Δημήτρης Γρηγοράκης, που σκιαγράφησαν το προφίλ μιας σύγχρονης γυναίκας, μιας παραδοσιακής μαμάς και μιας καταξιωμένης σεφ. Καλοτάξιδο Ντίνα μας!