Η ιδέα για αυτό το σάντουιτς γεννήθηκε τυχαία, ύστερα από ένα μικρό λάθος στην κουζίνα. Μια ψημένη προβατίνα, που είχε ετοιμαστεί για άλλο πιάτο, έγινε η αφορμή για πειραματισμό. Όλα τα υλικά μπήκαν μαζί σε ένα σάντουιτς και το αποτέλεσμα αποδείχθηκε εντυπωσιακό

Υλικά
Διαδικασία
Βήμα 1
Βάζουμε το βούτυρο σε ένα τηγάνι να λιώσει. Προσθέτουμε την προβατίνα κομμένη σε λεπτές φέτες και σοτάρουμε καλά και από τις δύο πλευρές για περίπου 5’. Την αφαιρούμε από το τηγάνι και την αφήνουμε στην άκρη.
Βήμα 2
Στο ίδιο τηγάνι βάζουμε την τσιαπάτα από την εσωτερική μεριά να πάρει χρώμα. Γυρνάμε και προσθέτουμε τα τυριά, το γιαούρτι, τα κρεμμύδια και τις πιπεριές που έχουμε σοτάρει από πριν.
Βήμα 3
Ψιλοκόβουμε την προβατίνα και την προσθέτουμε στη μία μεριά της τσιαπάτα μαζί με τα υπόλοιπα υλικά. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και φρέσκια ρίγανη. Κλείνουμε το σάντουιτς και σερβίρουμε αμέσως