Όπως κάθε μήνα, έτσι και αυτό τον Μάρτιο, ο Ανδρέας Ανδρουλιδάκης σας προτείνει 20 διαφορετικές ετικέτες κρασιών για όλα τα γούστα. Οι συγκεκριμένες επιλογές θα αναδείξουν ιδιαίτερα κάποια από τα πιο αγαπημένα μας φαγητά, που είναι τα κοκκινιστά.

1. Enotria ερυθρός Κρήτη ΠΓΕ, Syrah, Κοτσιφάλι, Λιάτικο
Παραγωγός: Οινοποιείο Δουλουφάκη

2. Mountain Fish Πελοπόννησος ΠΓΕ, Αγιωργίτικο
Παραγωγός: Οινοποιείο Στροφιλιά

3. Ορεινό ερυθρό Πελοπόννησος ΠΓΕ, Αγιωργίτικο, Cabernet Sauvignon, Syrah
Παραγωγός: Κτήμα Σπυρόπουλου

4. Κοτσιφάλι «Βασίλισσες» Κρήτη ΠΓΕ, Κοτσιφάλι
Παραγωγός: Οινοποιείο Λυραράκη

5. Κόκκινο σε Μαύρο Νεμέα ΠΟΠ, Αγιωργίτικο
Παραγωγός: Κτήμα Μητραβέλα

6. Portes ερυθρό Πελοπόννησος ΠΓΕ, Merlot
Παραγωγός: Κτήμα Σκούρα

7. Μέγα Σπήλαιο Cuvée ΙΙΙ ερυθρό Αχαΐα ΠΓΕ, Μαυροδάφνη, Cabernet Sauvignon, Αγιωργίτικο
Παραγωγός: Κτήμα Μέγα Σπήλαιο

8. Νάουσα Μαρκοβίτης Νάουσα ΠΟΠ, Ξινόμαυρο
Παραγωγός: Οινοποιείο Μαρκοβίτη

9. ΙΑΜΑ ερυθρό Εύβοια ΠΓΕ, Syrah, Βραδυανό
Παραγωγός: Οινοποιείο Βρυνιώτη

10. ΙΝΙΜΑ ερυθρό Νάουσα ΠΟΠ, Ξινόμαυρο
Παραγωγός: Κατώγι Αβέρωφ

11. Δίλοφος Τεγέα ΠΓΕ, Cabernet Sauvignon, Merlot
Παραγωγός: Κτήμα Τσέλεπου

12. Thema ερυθρός Δράμα ΠΓΕ, Syrah, Αγιωργίτικο
Παραγωγός: Κτήμα Παυλίδη

13. Γουμένισσα Γουμένισσα ΠΟΠ, Ξινόμαυρο, Νεγκόσκα
Παραγωγός: Κτήμα Χατζηβαρύτη

14. Τέχνη Αλυπίας ερυθρό Δράμα ΠΓΕ, Cabernet Sauvignon, Αγιωργίτικο
Παραγωγός: Κτήμα Τέχνη Οίνου

15. Schioppettino & Λημνιό Κοιλάδα Αταλάντης ΠΓΕ, Schioppettino, Λημνιό
Παραγωγός: Κτήμα Χατζημιχάλη

16. Γαία S Πελοπόννησος ΠΓΕ, Syrah, Αγιωργίτικο
Παραγωγός: Γαία Οινοποιητική

17. Μαυροκουντούρα Εύβοια ΠΓΕ, Μαυροκουντούρα
Παραγωγός: Κτήμα Αβαντίς

18. Spondée Πελοπόννησος ΠΓΕ, Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah
Παραγωγός: Σεμέλη Α.Ε.

19. Ταώς Αχαΐα ΠΓΕ, Μαυροδάφνη
Παραγωγός: Οινοποιία Παρπαρούση

20. Αμέθυστος Cava Δράμα ΠΓΕ, Cabernet Franc
Παραγωγός: Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη

Δείτε επίσης

Όλα τα μυστικά για τέλειο κοκκινιστό μοσχάρι

20 διαφορετικά κοκκινιστά της Κυριακής, για κάθε διατροφική φιλοσοφία

Τα μυστικά του χουνκιάρ μπεγεντί – Ο βελούδινος πουρές, το σωστό κρέας, η τέλεια σάλτσα