wraps
clock icon
20'

Ζεστά wraps γαλοπούλας

Υλικά

  • 6 μεγάλα tortilla wraps
  • 250γρ. γραβιέρα Κρήτης γλυκιά
  • 200γρ. γιαούρτι στραγγιστό
  • 100γρ. κέτσαπ
  • 600γρ. στήθος γαλοπούλας ψημένο στη σχάρα, σε λεπτές φέτες
  • 250γρ. καρότο τριμμένο
  • 12 φέτες μπέικον ψημένο

wraps εδώ συνδυάζονται με γαλοπούλα, γραβιέρα και γιαούρτι. Η ιδανική πρόταση για ένα νόστιμο σνακ.

Ζεσταίνετε τα tortilla wraps σε αντικολλητικό τηγάνι. Κατόπιν, τα απλώνετε σε καθαρό πάγκο ή πιάτο και τα γεμίζετε ως εξής: πρώτα απλώνετε λίγη κέτσαπ, μετά προσθέτετε τη γαλοπούλα (100γρ. για κάθε tortilla) και συνεχίζετε με 2 φέτες μπέικον, καρότο και τελειώνετε με γραβιέρα Κρήτης.
Διπλώνετε τα wraps και τα ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200οC για 10 λεπτά περίπου. Κόβετε τα wraps στη μέση και τα σερβίρετε με το γιαούρτι.
Φωτογραφία: Αναστασία Αδαμάκη - Food Styling: Αντωνία Κατή

Διαδικασία

Βήμα 1

Ζεσταίνετε τα tortilla wraps σε αντικολλητικό τηγάνι. Κατόπιν, τα απλώνετε σε καθαρό πάγκο ή πιάτο και τα γεμίζετε ως εξής: πρώτα απλώνετε λίγη κέτσαπ, μετά προσθέτετε τη γαλοπούλα (100γρ. για κάθε tortilla) και συνεχίζετε με 2 φέτες μπέικον, καρότο και τελειώνετε με γραβιέρα Κρήτης.

Βήμα 2

Διπλώνετε τα wraps και τα ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200οC για 10 λεπτά περίπου. Κόβετε τα wraps στη μέση και τα σερβίρετε με το γιαούρτι.

Φωτογραφία: Αναστασία Αδαμάκη - Food Styling: Αντωνία Κατή