Το εστιατόριο Το Στάχυ στο Elefsina Hotel μπαίνει δυναμικά στο 2019, με ανανεωμένες γευστικές προτάσεις.
Ο σεφ Χρήστος Χρυσικόπουλος συγκεντρώνει στα νέα πιάτα μνήμες, μεσογειακές επιρροές και μοντέρνες τεχνικές, που υπόσχονται μοναδικές γευστικές εμπειρίες. Ανοιχτό από το μεσημέρι και με πιο χαλαρή διάθεση, το Στάχυ μας καλεί για γεύμα δίπλα στην πισίνα, με ιδιαίτερες προτάσεις, όπως Θρακιώτικο καβουρμά πανέ πάνω σε ψητά τοματίνια και κάπαρη, μανούρι ψητό στη σχάρα με σιρόπι τριαντάφυλλου, Μπουκέτο σαλατικών με καπνιστό σολομό, αβοκάντο και μαγιονέζα πορτοκαλιού, Ριζότο γκοργκοντζόλα με αχλάδι, καρύδια με μαύρη Sambuca και τσιπς αχλαδιού, Λιγκουίνι μαγειρεμένα σε ζωμό γαρίδας με χτένια και λαχανικά, Αρνίσιο κότσι με μέλι, δεντρολίβανο και γλασαρισμένες baby πατάτες, Τραγανές γαρίδες με ρύζι basmati και γλυκοκαυτερή σάλτσα σουσαμιού και Μοσχαρίσια μάγουλα με κριθαράκι και γραβιέρα Κρήτης.
Κανένα γεύμα βέβαια, δεν είναι ολοκληρωμένο χωρίς ένα γλυκάκι στο τέλος. Το γλυκό φινάλε στο Στάχυ γράφεται με τάρτα μήλου με σταφίδες και κανέλα, pavlova με βύσσινο και cheesecake βατόμουρο.
info
Δήμητρος 55, Ελευσίνα, τηλ. 210 5589700.