Αυτό το τσουρέκι θα είναι το καλύτερο πασχαλινό δώρο. Γεμιστό με μαρμελάδα φράουλα και μπισκότο και φτιαγμένο από προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ θα γίνει η καλύτερη παρέα στον καφέ σας.
Ζεσταίνουμε λίγο το γάλα με το βούτυρο. Προσθέτουμε τη
Φρέσκια Μαγιά ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύουμε έως ότου λιώσει.
Βάζουμε το μείγμα της μαγιάς με τα υπόλοιπα υλικά για την ζύμη στον κάδο του μίξερ. Ζυμώνουμε με γάντζο, μέχρι να ξεκολλήσει η ζύμη από τα τοιχώματα του κάδου. Βάζουμε τη ζύμη σε ζεστό μέρος, έως ότου να διπλασιαστεί σε όγκο.
Χωρίζουμε τη ζύμη σε 4 μέρη και πλέκουμε, ανά δύο, τα τσουρέκια. Τα βάζουμε σε ζεστό μέρος, μέχρι να διπλασιαστούν σε όγκο.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170ºC. Αλείφουμε τα τσουρέκια με το ασπράδι και ψήνουμε στον φούρνο για περίπου 30 λεπτά.
Διαδικασία
Βήμα 1
Ζεσταίνουμε λίγο το γάλα με το βούτυρο. Προσθέτουμε τη
Φρέσκια Μαγιά ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύουμε έως ότου λιώσει.
Βήμα 2
Βάζουμε το μείγμα της μαγιάς με τα υπόλοιπα υλικά για την ζύμη στον κάδο του μίξερ. Ζυμώνουμε με γάντζο, μέχρι να ξεκολλήσει η ζύμη από τα τοιχώματα του κάδου. Βάζουμε τη ζύμη σε ζεστό μέρος, έως ότου να διπλασιαστεί σε όγκο.
Βήμα 3
Χωρίζουμε τη ζύμη σε 4 μέρη και πλέκουμε, ανά δύο, τα τσουρέκια. Τα βάζουμε σε ζεστό μέρος, μέχρι να διπλασιαστούν σε όγκο.
Βήμα 4
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170ºC. Αλείφουμε τα τσουρέκια με το ασπράδι και ψήνουμε στον φούρνο για περίπου 30 λεπτά.
Βήμα 5
Κόβουμε στη μέση τα τσουρέκια και γεμίζουμε με τη Μαρμελάδα Φράουλα Fytro και το
Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ. Για το γαρνίρισμα, λιώνουμε την
Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ σε μπεν μαρί και επικαλύπτουμε τα τσουρέκια.