Μια λαχταριστή mousse σοκολάτας με αμύγδαλα για το πασχαλινό τραπέζι. Η συνταγή απογειώνεται με τα αμύγδαλα, τα κόκκινα φρούτα και κυρίως από τα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ.
Υλικά
- 6-8 μπολάκια
- 1 φάκελος Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ
- 1 φάκελος Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
- 600 ml (3 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
- ξύσμα ενός πορτοκαλιού
- 10 γρ. κόκκινο πιπέρι σε κόκκους
- 100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) αμύγδαλο σε φιλέ
- κόκκινα φρούτα για γαρνίρισμα (βατόμουρα- φράουλες – φραγκοστάφυλλα)
Διαδικασία
Βήμα 1
Ετοιμάζουμε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου, προσθέτοντας στο γάλα το μισό ξύσμα πορτοκαλιού.
Βήμα 2
Ετοιμάζουμε το Garni Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου. Ανακατεύετε την έτοιμη κρέμα με το έτοιμο Garni, το κόκκινο πιπέρι και τα αμύγδαλα. Μοιράζουμε το μίγμα σε 6-8 μπολάκια. Γαρνίρουμε με κόκκινα φρούτα της αρεσκείας μας και το ξύσμα πορτοκαλιού.
Βήμα 3
*Η Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Σοκολάτα και το Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζονται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός από τα φυτικά ροφήματα Fytro στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.