Ένα πεντανόστιμο σνακ φτιαγμένο με Polpa ΓΚΡΕΚΑ. Εύκολη και ελαφριά επιλογή για κάθε ώρα της ημέρας.
Υλικά
- 8 λεπτές φέτες γαλλική ή χωριάτικη μπαγκέτα
- ½ κουτί Polpa ΓΚΡΕΚΑ
- 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
- 4 κουτ. σούπας ε.π. ελαιόλαδο
- μερικά φύλλα φρέσκου βασιλικού, ψιλοκομμένα
- 1 κουτ. σούπας κάπαρη
- 1 κουτ. σούπας πράσινες ελιές σε ροδέλες
- 1 κουτ. σούπας μαύρες ελιές χωρίς κουκούτσι
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 1 πρέζα μπούκοβο
Διαδικασία
Βήμα 1
Τοποθετούμε το ψωμί σε ένα ταψί και ψήνουμε στο γκριλ μέχρι να φρυγανιστεί και να ροδίσει. Το βγάζουμε από τον φούρνο και το αφήνουμε να κρυώσει λίγο.
Βήμα 2
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την Polpa ΓΚΡΕΚΑ, το σκόρδο, το ελαιόλαδο, το βασιλικό, την κάπαρη, τις ελιές και μπόλικο αλατοπίπερο.
Βήμα 3
Σε κάθε φέτα ψωμί απλώνουμε μια μεγάλη κουταλιά από το μείγμα. Πασπαλίζουμε με το μπούκοβο και σερβίρουμε.