Ο ιδανικός συνοδός του τηγανητού μπακαλιάρου, στην παραδοσιακή εκδοχή του με ψωμί, που γίνεται εύκολα και πολύ γρήγορα.
Πολτοποιείτε στο γουδί το σκόρδο μαζί με το αλάτι.
Ρίχνετε στο μούλτι το ψωμί, το λιωμένο σκόρδο, το χυμό λεμονιού και το ξίδι. Χτυπάτε να ενωθούν τα υλικά.
Προσθέτετε σταδιακά το ελαιόλαδο, χτυπάτε να ομογενοποιηθεί η σκορδαλιά και σερβίρετε.
Διαδικασία
Βήμα 1
Πολτοποιείτε στο γουδί το σκόρδο μαζί με το αλάτι.
Βήμα 2
Ρίχνετε στο μούλτι το ψωμί, το λιωμένο σκόρδο, το χυμό λεμονιού και το ξίδι. Χτυπάτε να ενωθούν τα υλικά.
Βήμα 3
Προσθέτετε σταδιακά το ελαιόλαδο, χτυπάτε να ομογενοποιηθεί η σκορδαλιά και σερβίρετε.