Αυτή η απολαυστική μους σοκολάτας δεν θέλει κόπο, θέλει μόνο τρόπο και την εγγύηση ποιότητας ΓΙΩΤΗΣ στα υλικά.
Λιώνετε την Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ σε μπαιν μαρί.
Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Πραλίνα ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου, προσθέτετε τη λιωμένη κουβερτούρα και την κρέμα γάλακτος και ανακατεύετε.
Λιώνετε το βούτυρο, προσθέτετε το Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ, ανακατεύετε και μοιράζετε σε 6-8 ατομικά μπολάκια ή ποτήρια. Πιέζετε ελαφρά και μοιράζετε από πάνω την κρέμα με τη βοήθεια ενός κορνέ.
Γαρνίρετε με κομματάκια φουντουκιού.
Διαδικασία
Βήμα 1
Λιώνετε την Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ σε μπαιν μαρί.
Βήμα 2
Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Πραλίνα ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου, προσθέτετε τη λιωμένη κουβερτούρα και την κρέμα γάλακτος και ανακατεύετε.
Βήμα 3
Λιώνετε το βούτυρο, προσθέτετε το Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ, ανακατεύετε και μοιράζετε σε 6-8 ατομικά μπολάκια ή ποτήρια. Πιέζετε ελαφρά και μοιράζετε από πάνω την κρέμα με τη βοήθεια ενός κορνέ.
Βήμα 4
Γαρνίρετε με κομματάκια φουντουκιού.