Ένας γρήγορος μεζές για τη μπίρα σας, που ετοιμάζεται εύκολα και έχει πάντα σίγουρη επιτυχία.
Υλικά
- 1 κιλό χωριάτικα πικάντικα λουκάνικα
- 1/3 φλιτζανιού μουστάρδα Dijon ή απλή
- 200γρ. γιαούρτι στραγγιστό
- 3 κουτ. σούπας ξίδι
- 1 κουτ. σούπας κάππαρη ψιλοκομμένη
- πιπέρι μαύρο χοντροκομμένο
Για την σάλτσα μουστάρδας
Διαδικασία
Βήμα 1
Ετοιμάζετε το γκριλ να κάψει και τοποθετείτε τη σχάρα στη μεσαία σκάλα.Βήμα 2
Χαράζετε λίγο τα λουκάνικα σε 2-3 μεριές και τα ψήνετε στο γκριλ γυρίζοντας τα από όλες τις πλευρές μέχρι να ψηθούν (περίπου 10-12 λεπτά).Βήμα 3
Ανακατεύετε όλα τα υλικά της σάλτσας και τη σερβίρετε σε μπολ δίπλα στα ψημένα λουκάνικα.Φωτογραφία: Γιώργος Δρακόπουλος - Food styling: Elena Jeffrey