Φρουτώδες και δροσερό, αυτό το κοκτέιλ είναι ιδανικό για τις ζεστές καλοκαιρινές βραδιές και θα το απολαύσετε με φόντο τη μαγευτική πανσέληνο…

Υλικά
6 πολύ ώριμα ροδάκινα χωρίς φλούδα και πυρήνα, σε κομμάτια
240ml τεκίλα
120ml Cointreau ή Grand Marnier
4 κουτ. σούπας σιρόπι ζάχαρης
χυμό από 4 λάιμ
1 λάιμ σε φετούλες

Διαδικασία
Μια μέρα πριν το σερβίρισμα ρίχνετε όλα τα υλικά εκτός από τις φετούλες λάιμ σε μεταλλικό δοχείο με καπάκι που μπαίνει σε κατάψυξη. Προσθέτετε 150ml νερό και καταψύχετε.

Βάζετε 8 ποτήρια με ευρύ στόμιο (για margaritas) στην κατάψυξη 20 περίπου λεπτά πριν το σερβίρισμα.

Ρίχνετε το περιεχόμενο του δοχείου σε μίξερ- πολυκόφτη και χτυπάτε μέχρι να πάρετε ένα λείο πολτό. Αν χρειαστεί, χτυπάτε σε δόσεις.

Μοιράζετε το μίγμα στα ποτήρια και γαρνίρετε με φετούλες λάιμ.