Το βούτυρο είναι τεράστιο κομμάτι της ελληνικής παράδοσης που το χρησιμοποιεί στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική με την ίδια έμφαση. Δεν είναι πια μυστικό πως μια κουταλιά βούτυρο μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά στο φαγητό μας. Γιατί αυτή η μία μόνο κουταλιά του χαρίζει άρωμα, γεύση και ξεχωριστή νοστιμιά.

avgamatia

Με 4000 χρόνια ιστορία, το αληθινό βούτυρο αγαπήθηκε για τη διατροφική του αξία, έγινε καλλυντικό αλλά και νόμισμα. Πλούσιο σε βιταμίνη Α, Ω3 λιπαρά, βιταμίνες Ε, Κ και D, καροτίνη, νιασίνη και ιώδιο, είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που συμβάλλει καθοριστικά στην απορρόφηση των βιταμινών και τη σύνθεση των δομών του εγκεφάλου.

Φημισμένο σε όλο τον κόσμο, το βούτυρο Lurpak έχει εδραιωθεί ως ένα βασικό και απαραίτητο υλικό στην κουζίνα σε όλο τον κόσμο, συνδυάζει την τεχνολογία και την παράδοση για να φτιάξει 1 κιλό βούτυρο από 20 κιλά φρέσκο γάλα, από συνεταιριστικές φάρμες. Όσο για το υπέροχο άρωμα και τη γεύση του είναι απόλυτα φυσικά. Τέλειο για το μαγείρεμα, το ψήσιμο στο φούρνο, το άλειμμα και για ό,τι άλλο θέλετε εσείς να φτιάξετε στην κουζίνα σας. Στο ψυγείο του σούπερ μάρκετ το βρίσκουμε ανάλατο στο αλουμινόφυλλο ή σε σκαφάκι για τα φαγητά και τα γλυκά μας, αλλά και soft σε σκαφάκι, ανάλατο ή αλατισμένο για να το αλείψουμε εύκολα στο ψωμί μας και να το απολαύσουμε σκέτο ή όπως αλλιώς μας αρέσει. Για όσους προσέχουν τη διατροφή τους κυκλοφορεί και με μειωμένα λιπαρά.