Έτοιμες σε λιγότερο από μισή ώρα, τραγανές και φουλ τυρένες, αυτές οι κροκέτες φέτας φτιάχνονται απαραίτητα με την πλούσια σε γεύση φέτα ΔΩΔΩΝΗ.
Έτοιμες σε λιγότερο από μισή ώρα, τραγανές και φουλ τυρένες, αυτές οι κροκέτες φέτας φτιάχνονται απαραίτητα με την πλούσια σε γεύση φέτα ΔΩΔΩΝΗ.
Σοτάρουμε το κρεμμύδι σε αντικολλητικό τηγάνι με λίγο λάδι. Προσθέτουμε το σπανάκι για να μαραθεί.
Σε ένα μπολ βάζουμε τη φέτα θρυμματισμένη, το μοσχοκάρυδο, το σπανάκι, το αυγό, λίγο αλάτι, το πιπέρι και τη φρυγανιά. Ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα που να μπορούμε να το πλάσουμε. Αν είναι πολύ υγρό, προσθέτουμε λίγη ακόμη φρυγανιά.
Πλάθουμε μικρές μπαλίτσες ή πλακέ κροκέτες. Τις βάζουμε στο ψυγείο για 20–30 λεπτά να σφίξουν (προαιρετικό, αλλά βοηθάει στο πανάρισμα και στο τηγάνισμα).
Περνάμε κάθε κροκέτα πρώτα από το αλεύρι, μετά από το αυγό και τέλος από τη φρυγανιά.
Τις ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο ή ηλιέλαιο και τις βάζουμε στο air fryer για 15 λεπτά.
Για περισσότερες συνταγές για όλους τους DODONI Lovers επισκεφθείτε το website ΔΩΔΩΝΗ.