Από τη Μάντρα μέχρι τη Χασιά και τον Πειραιά και από το Σούνιο μέχρι τον Μαραθώνα, φάγαμε σε 16 σημαντικές χασαποταβέρνες, ψαροταβέρνες, γαστροταβέρνες και νεοταβέρνες, τις οποίες σας παρουσιάζουμε στο Cantina, αυτή την Κυριακή, 29/6.

Αλλά, δεν δοκιμάσαμε, μόνο. Μιλήσαμε με τους σεφ, οι οποίοι μάς αποκάλυψαν ορισμένα από τα μυστικά τους, μας έδωσαν συμβουλές και εμείς σας δείχνουμε πώς θα φτιάξετε βήμα-βήμα ορισμένες συνταγές τους.


Ποιο μυστικό κρύβουν οι γαρίδες σαγανάκι, που δοκιμάσαμε στην Taverna 37;


Μπορεί μια ψαρόσουπα να σας κάνει να διανύσετε όλη τη λεωφόρο Μαραθώνος για να φτάσετε στην παραλία της Αρτέμιδος;


«Άκρα», ένας συνδυασμός φούρνου, καφενείου και γαστροταβέρνας, όπου η φωτιά παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε αναλυτικά το αφιέρωμα σε ταβέρνες όλης της χώρας, στο νέο τεύχος του Cantina, αυτή την Κυριακή 25/5, με το Πρώτο Θέμα.

Φωτογραφίες: Αντώνης Γιαμούρης

Διαβάστε επίσης: 

Τα πάντα για την ελληνική ταβέρνα – Η ιστορία της, οι συνταγές της και οι αγαπημένες μας επιλογές σε όλη την Ελλάδα

350 ταβέρνες για να ξέρετε τι θα φάτε και πού σε όλη την Ελλάδα

Cantina: Ταβέρνα σπεσιαλιτέ