Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Cantina σας δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς.

Δευτέρα 24/2
Τηγανητό κοτόπουλο του Αμερικάνικου Νότου
Αυτό που κάνει το κοτόπουλο αυτό να ξεχωρίζει είναι η κρούστα του, ότι είναι ζουμερό και έχει απίστευτα αρώματα.

Τρίτη 25/2
Η τέλεια μανιταρόπιτα
Η πλούσια και πολύ γευστική γέμιση αυτής της μανιταρόπιτας θα σας ενθουσιάσει. Μπορείτε να την απολαύσετε ως ορεκτικό στο κυριακάτικο τραπέζι, αλλά και ως γεύμα τις καθημερινές, μαζί με μια σαλάτα.

Τετάρτη 26/2
Κόκκινη ρεβιθάδα με μέλι και ξινομυζήθρα
Μία νόστιμη εκδοχή της ρεβιθάδας, με ντομάτα και μέλι. Η ξινομυζήθρα Κρήτης στο σερβίρισμα, απογειώνει τη γεύση του πιάτου.

Πέμπτη 27/2
Γρήγορη θραψαλομακαρονάδα
Μια ελαφριά μακαρονάδα με θράψαλα που έχουμε άφθονα στις ελληνικές θάλασσες. Εύκολο, γρήγορο και πεντανόστιμο πιάτο! Συνοδεύεται με παγωμένο ουζάκι ή αρωματικό τσίπουρο.

Παρασκευή 28/2
Τηγανητό ρύζι με μανιτάρια και κάρυ
Μια πανεύκολη συνταγή για τηγανητό ρύζι που μπορεί να γίνει και με το ρύζι που περίσσεψε από την προηγούμενη μέρα!

Σάββατο 29/2
Τηγανιά με κοτόπουλο και λουκάνικο
Αγαπημένος μεζές της παρέας, αυτή η τηγανιά γίνεται με κοτόπουλο, λουκάνικο, πιπεριές και τυριά και έχει υπέροχη πικάντικη γεύση, χάρη στην καυτερή πάπρικα. Συνοδεύεται εξαιρετικά με κρασί.


Κυριακή 2/3
Μοσχαρίσια μάγουλα φρικασέ, με σέσκουλα και σέλερι
Τα μοσχαρίσια μάγουλα γίνονται νοστιμότατο φρικασέ, ένα χειμωνιάτικο πιάτο που ταιριάζει στα Κυριακάτικα και στα γιορτινά τραπέζια.

Διαβάστε επίσης:

22 συνταγές των 15 λεπτών: Από το ορεκτικό μέχρι το επιδόρπιο