Ζήστε τη μαγεία της γαστρονομίας μέσα από τις ειδικά επιμελημένες βραδιές του Makris Athens by Domes. Με την πρόσφατη σημαντική διάκριση με ένα αστέρι στον Michelin Guide, το εστιατόριο Makris Athens by Domes αναβαθμίζει για μία ακόμη φορά τον πήχη της υψηλής γαστρονομίας. Αυτή τη φορά παρουσιάζει μια σειρά από μοναδικά events που τιμούν την Ελληνική κουζίνα δίνοντας ακόμη περισσότερη έμφαση στις εξαιρετικές πρώτες ύλες της χώρας, τη βιωσιμότητα και τη δημιουργικότητα.

Το Makris παρουσιάζει τέσσερα μοναδικά events στους δύο χειμερινούς μήνες: Ιανουάριο και Φεβρουάριο, τα οποία υπόσχονται να προσφέρουν τις πιο απολαυστικές, γευστικές εμπειρίες. Ο Chef Patron Πέτρος Δήμας εγκαινιάζει τη σειρά «Echoes of Greek Gastronomy», εμπνευσμένη από την ελληνική παράδοση και τη βιώσιμη γαστρονομία, μέσα από συνεργασίες με κορυφαίους σεφ.

Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου – Λουκάς Μάιλερ
Η πρώτη εκδήλωση φέρνει κοντά τον Πέτρο Δήμα και τον Λουκά Μάιλερ, έναν σεφ που ξεχωρίζει για την ικανότητά του να αναδεικνύει την ελληνική γαστρονομία. Οι δύο σεφ θα δημιουργήσουν ένα μενού βασισμένο στις ρίζες της ελληνικής παράδοσης, αξιοποιώντας τις εξαιρετικές πρώτες ύλες της φάρμας του Makris.

Πέμπτη, 6 Φεβρουαρίου – Εστιατόριο Μαραθιά
Το Makris Athens υποδέχεται το εστιατόριο Μαραθιά, τον κορυφαίο γαστρονομικό προορισμό της Τήνου. Με την τεχνική της ωρίμανσης ψαριών και τη χρήση τοπικών υλικών, το Makris και η Μαραθιά φέρνουν στο τραπέζι τη γεύση και την αύρα της αιγαιοπελαγίτικης κουζίνας, σε μια βραδιά αφιερωμένη στη βιωσιμότητα και την απλότητα.

Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου – Μανώλης Παπουτσάκης
Η σειρά ολοκληρώνεται με τη συνεργασία του Πέτρου Δήμα και του Μανώλη Παπουτσάκη, ενός από τους πιο καινοτόμους σεφ της ελληνικής γαστρονομίας. Οι δύο σεφ θα παρουσιάσουν ένα μενού που αναδεικνύει τις γεύσεις της Ελλάδας, συνδυάζοντας την παράδοση με σύγχρονες τεχνικές.

info
Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις επισκεφτείτε το makrisathens.com ή καλέστε στο 216 004 7777.