Εδώ και μισό αιώνα, η σειρά της διαχρονικής σειράς Fissler Original-Profi Collection παραμένει αναπόσπαστο κομμάτι κάθε κουζίνας.

Ο λόγος της επιτυχίας της δεν είναι κάποιο καλά σφραγισμένο μυστικό, αλλά ξεκάθαρος και προφανής. Το 1974, επαγγελματίες σεφ ένωσαν τις γνώσεις τους πάνω σε πρακτικά ζητήματα που αφορούν στη γαστρονομία και δημιούργησαν μια σειρά από απαραίτητα «εργαλεία» για κάθε παθιασμένο μάγειρα- επαγγελματία ή μη. Τη σειρά μαγειρικών σκευών σειράς Fissler Original-Profi Collection.

Η έμπνευση δεν περιορίστηκε στη δημιουργία χρήσιμων και πρακτικών σκευών μαγειρικής, αλλά αποτυπώθηκε και στην εμφάνισή τους. Ο σχεδιασμός τους, κομψός και διαχρονικός, που με τα χρόνια βελτιώνεται διαρκώς, χωρίς να χάνει τον χαρακτήρα και τη μοναδική ταυτότητά τους. Το τρίπτυχο, μετά την πρακτικότητα και την εμφάνιση, έρχεται να συμπληρώσει η ποιότητα. Τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της σειράς, την έχουν κάνει να παραμείνει αναλλοίωτη στο χρόνο, και αγαπητή στους λάτρεις της μαγειρικής. Δεν διατηρεί άδικα μια θέση της στην καρδία κάθε ανθρώπου που έχει δημιουργήσει μαζί της της αγαπημένες του συνταγές. Και δεν θα μπορούσε να μην έχε και μια προνομιακή θέση στα καταστήματα Cook-Shop σε όλη την Ελλάδα.

Με κάθε σας επίσκεψη σε ένα κατάστημα της Cook-Shop γνωρίζετε από κοντά την απόλυτη συλλογή Fissler Original-Profi Collection. Αν ακόμη δεν την έχετε χρησιμοποιήσει, από την πρώτη κιόλας επαφή θα καταλάβετε όλα όσα την κάνει να ξεχωρίζει, ξανά και ξανά, εδώ και μισό αιώνα.

Γιορτάστε μαζί της τα 50 χρόνια επιτυχημένης πορείας, στα καταστήματα Cook-Shop.

#giaolaosaaxizoun