Sponsored Content

Οι πιο όμορφες στιγμές του καλοκαιριού είναι αυτές που περνάμε όλοι μαζί, ειδικά όταν γιορτάζουμε. Αυτή την εποχή που ο καιρός είναι καλύτερος από κάθε άλλη περίοδο του χρόνου μας αρέσει ακόμα περισσότερο να οργανώνουμε πάρτι και να περνάμε καλά με κάθε αφορμή. Γιορτές, γενέθλια και άλλες ξεχωριστές περιστάσεις μάς δίνουν την ευκαιρία να ανοίξουμε το σπίτι μας, να ετοιμάσουμε τα πιο λαχταριστά γλυκά και να τα απολαύσουμε.

Φίνες κρέμες, απολαυστικά παγωτά, τραγανά μπισκότα και ανάλαφρα φρουτένια ζελέ είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που απογειώνουν τα καλοκαιρινά γλυκά και γεμίζουν τα τραπέζια μας με πλούσια αρώματα, εντυπωσιακά χρώματα και απολαυστική δροσιά. Κι αν αυτό που μας απασχολεί είναι ο χρόνος και ο κόπος που ποτέ δεν περισσεύουν, τα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ μας λύνουν τα χέρια παρέχοντάς μας ό,τι ακριβώς χρειαζόμαστε για να έχουμε άψογο αποτέλεσμα.

Ιδού μερικές ιδέες και προτάσεις που θα μοιράσουν γλύκα και χαρά χωρίς να μας παιδέψουν. Μια εναλλακτική ιδέα τούρτας, ειδικά αν αγαπάμε το παγωτό αλλά και τα ζελέ φρούτων, είναι η μεγαλοπρεπής Σαρλότ. Τη φτιάχνουμε με Παγωτό Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ και Φρουί Ζελέ λεμόνι ΓΙΩΤΗΣ σε μια εκδοχή που όχι μόνο θα εντυπωσιάσει με την εμφάνισή της αλλά θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους με τη γεύση της.

Μια πιο κλασική επιλογή που όμως δεν χάνει ποτέ, αφού αρέσει κυριολεκτικά σε όλους, είναι η εξαιρετικά αρωματική τάρτα λεμονιού. Με Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ φτιάχνουμε την πιο τραγανή βάση ενώ η Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ και το Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ μας βοηθούν να ετοιμάσουμε βελούδινη γέμιση για το απόλυτο κέρασμα που ταιριάζει σε κάθε περίσταση.

Αν μας αρέσουν τα ανάλαφρα επιδόρπια στα οποία πρωταγωνιστούν τα φρούτα, μια Panna Cotta με Σιρόπι Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ που συνδυάζει το Φρουί Ζελέ με γεύση Ροδάκινο ΓΙΩΤΗΣ και τις φρέσκες φράουλες γίνεται σε λίγα μόνο λεπτά. Μοιράζοντάς την σε ποτήρια μπορούμε να τη σερβίρουμε μαζί με έναν ωραίο καφέ, στο τέλος ενός γεύματος αλλά και σε έναν μπουφέ που συνδυάζει γλυκές και αλμυρές επιλογές.

Δείτε παρακάτω τις συνταγές που σας προτείνουμε:

Σαρλότ με παγωτό βανίλια και σάλτσα πορτοκαλιού

Τάρτα λεμονιού 

Panna Cotta ροδάκινο