Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Olivemagazine.gr σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς.

Δευτέρα 3 Απριλίου
Εύκολο σπαγγέτι με ντοματίνια και βασιλικό, έτοιμο σε 20′
Μια εύκολη, ελαφριά συνταγή, ιδανική για όσους δεν έχετε πολύ χρόνο για μαγειρέματα, αλλά και για όσους ακολουθούν vegan διατροφή ή νηστεύουν.


Τρίτη 4 Απριλίου

Μπουτάκια κοτόπουλου με κάρι και ρύζι
Τα μπουτάκια κοτόπουλου στον φούρνο γίνονται πολύ νόστιμα αν τα αρωματίσουμε με κάρι και τα μαγειρέψουμε με ρύζι και μυρωδικά. Ένα γευστικό πιάτο με υπέροχα αρώματα που δίνει μια εξωτική νότα στο καθημερινό τραπέζι.


Τετάρτη 5 Απριλίου

Νηστίσιμη ανοιχτή πίτα λαχανικών με μυρωδικά
Μια νηστίσιμη πίτα που κάνει όλο το σπίτι να μοσχομυρίζει! Γρήγορη, απλή και οικονομική αφού φτιάχνεται με ό,τι λαχανικά σας έχουν μείνει.


Πέμπτη 6 Απριλίου

Μοσχάρι φιλέτο στο τηγάνι με κολοκυθάκια και κρέμα αριάνι
Μια νόστιμη και ελαφριά συνταγή για φιλέτο μοσχαράκι, που γίνεται εύκολα και γρήγορα. Η κρέμα αριάνι δίνει στο πιάτο ξεχωριστή νοστιμιά.


Παρασκευή 7 Απριλίου

Τρίχρωμη σαλάτα φακές, σιτάρι, αρακά και σος σαγκουίνι
Μια νόστιμη και θρεπτική σαλάτα με όσπρια και δημητριακά, που απογειώνεται με τη σος σαγκουίνι.


Σάββατο 8 Απριλίου

Αγκινάρες αλά πολίτα κλασικές
Μόνο το καθάρισμα είναι δυσκολία σε αυτές τις νόστιμες αγκινάρες αλά πολίτα. Αλλά αν βρείτε τρυφερές αγκινάρες αξίζει και τον κόπο!


Κυριακή 9 Απριλίου

Ψητός σολομός με γιαούρτι
Ο θρεπτικός σολομός ενώνεται με το γιαούρτι και δημιουργούν μαζί τον τέλειο γευστικό light συνδυασμό.


Για ορεκτικό

Πιπεριές Φλωρίνης γεμιστές με γαρίδες και θαλασσινά
Οι πιπεριές Φλωρίνης γεμίζονται με θαλασσινά και γίνονται ένα νοστιμότατο και εντυπωσιακό σε εμφάνιση ορεκτικό.


Για επιδόρπιο
Λεμονόπιτα με ελαιόλαδο και γλάσο
Φουρνιστό γλυκό, πλούσιο σε γεύση και εντάσεις από την οξύτητα του λεμονιού και την προσθήκη εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου.

Το άρθρο της εβδομάδας