Στο καθιερωμένο μας κουίζ της Τετάρτης στο Viber, σας ρωτήσαμε ποιο είδος κρέατος προτιμάτε για το Κυριακάτικο ή γιορτινό τραπέζι και εσείς ψηφίσατε με μεγάλη διαφορά το μοσχάρι, το οποίο συγκέντρωσε τελικά ποσοστό 70%. Ότι κι αν προτιμάτε, εμείς, όπως πάντα σας έχουμε απολαυστικές συνταγές και για τα δύο είδη, για να εμπνευστείτε και να βρείτε ανάμεσά τους τις επόμενες αγαπημένες σας. Έτσι, κι αλλιώς και το χοιρινό και το μοσχάρι, όταν η πρώτη ύλη είναι σωστά διαλεγμένη και με την κατάλληλη συνταγή, μπορεί να γίνουν πεντανόστιμα και απολαυστικά κυρίως πιάτα.
Μοσχάρι ρολό στη γάστρα με λάχανο μπρεζέ και ρόδι
Ένα γιορτινό πιάτο με μοσχαράκι που γαρνίρεται με το θρεπτικό και νόστιμο ρόδι ενώ συνοδεύεται από λάχανο μπρεζέ.
Μοσχαρίσιος σιδηρόδρομος γιουβέτσι
Το κλασικό φαγητό του κυριακάτικου τραπεζιού, το γιουβέτσι, φτιαγμένο αυτή τη φορά με μοσχαρίσιο σιδηρόδρομο.
Λεμονάτο μοσχαράκι
Αν ζηλεύετε το τέλειο καλομαγειρεμένο λεμονάτο μοσχαράκι της ταβέρνας, αυτή είναι η συνταγή που αναζητάτε. Φυσικά σερβίρετε με τηγανητές πατάτες για ολοκληρωμένη απόλαυση!
Το χοιρινό σε πρώτο πλάνο: 5 συνταγές για το γιορτινό τραπέζι
Το αγαπημένο κρέας του χειμώνα αναδεικνύεται μέσα από γιορτινές και νόστιμες συνταγές του Σωτήρη Ευαγγέλου.
Χοιρινό με πατάτες γιαχνί
Το κρέας ταιριάζει τέλεια με τις πατάτες! Μαγειρεύουμε χοιρινό γιαχνί με πατάτες και πολλά μπαχαρικά. Ό,τι πρέπει για οικογενειακές συνάξεις!