Αν αναρωτιέστε αν ήρθε η ώρα να στείλετε την ξύλινη κουτάλα σας στον κάδο των σκουπιδιών ή όχι, σάς έχουμε το απόλυτο -viral-κόλπο για να βρείτε την απάντηση.

Ανακαλύψαμε ένα πολύ χρήσιμο tip που δημοσίευσε στα social media o πρώην κριτής του MasterChef της Αυστραλίας, Ματ Πρέστον, που, αν και παλιό, το… ξέθαψε και έγινε viral. To 2016 λοιπόν, ο Πρέστον συμβούλευε τους αναγνώστες του Delicious να τοποθετούν τις ξύλινες κουτάλες τους σε βραστό νερό για περίπου 20 λεπτά για να δουν τι θα βγει από την επιφάνειά τους. Αν το αποτέλεσμα δεν είναι απλά λίγη λιπαρή ουσία που μπορεί να μην μπορούσατε να καθαρίσετε καλά απλά με το απορρυπαντικό πιάτων σας, τότε μάλλον υπάρχει πρόβλημα! Με την πολύχρονη χρήση της ξύλινης κουτάλας, αν ο καθαρισμός της δεν είναι εξονυχιστικός, τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα συγκέντρωσης βακτηρίων και γενικότερα επικίνδυνων μικροοργανισμών που φυσικά δεν θα θέλατε να συμπεριλαμβάνονται στις συνταγές σας…

Η ανταπόκριση των ακόλουθων του παρουσιαστή ήταν μεγάλη, όλοι το δοκίμασαν και δημοσίευσαν τις εντυπώσεις τους.

Δείτε επίσης:
Το απόλυτο gadget για το καθάρισμα των μυρωδικών

Έξυπνα tips για να εξοικονομήσετε χρόνο στο καθάρισμα της κουζίνας

3 tips καθαρίσματος για ανοξείδωτες επιφάνειες

Το άρθρο της εβδομάδας