Το σοκολατένιο γλυκό της ευκολίας με ωραία, τραγανά σαβαγιάρ γεμισμένα με βελούδινη κρέμα ζαχαροπλαστικής ΓΙΩΤΗΣ.
Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ με 400ml από το γάλα, σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου. Μεταφέρετε την κρέμα σε σακούλα ζαχαροπλαστικής με κορνέ.
Ετοιμάζετε μία σάλτσα σοκολάτας: Ζεσταίνετε τα υπόλοιπα 125ml γάλακτος σε κατσαρολάκι και ρίχνετε μέσα την ψιλοκομμένη Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ. Αποσύρετε το κατσαρολάκι από τη φωτιά και αφήνετε να λιώσει σιγά σιγά η σοκολάτα, ανακατεύοντας πού και πού.
Για να στήσετε το γλυκό σας, παίρνετε από ένα μπισκότο σαβαγιάρ το ακουμπάτε σε πιατέλα και με τη σακούλα ζαχαροπλαστικής απλώνετε επάνω την έτοιμη κρέμα και σκεπάζετε με ένα ακόμη μπισκότο. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία μέχρι να τελειώσει η κρέμα και τα μπισκότα.
Περιχύνετε με σάλτσα σοκολάτας, γαρνίρετε αν θέλετε με φρέσκα φρούτα της επιλογής σας, όπως blueberries ή φράουλες κομμένες σε φέτες και σερβίρετε.
Διαδικασία
Βήμα 1
Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ με 400ml από το γάλα, σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου. Μεταφέρετε την κρέμα σε σακούλα ζαχαροπλαστικής με κορνέ.
Βήμα 2
Ετοιμάζετε μία σάλτσα σοκολάτας: Ζεσταίνετε τα υπόλοιπα 125ml γάλακτος σε κατσαρολάκι και ρίχνετε μέσα την ψιλοκομμένη Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ. Αποσύρετε το κατσαρολάκι από τη φωτιά και αφήνετε να λιώσει σιγά σιγά η σοκολάτα, ανακατεύοντας πού και πού.
Βήμα 3
Για να στήσετε το γλυκό σας, παίρνετε από ένα μπισκότο σαβαγιάρ το ακουμπάτε σε πιατέλα και με τη σακούλα ζαχαροπλαστικής απλώνετε επάνω την έτοιμη κρέμα και σκεπάζετε με ένα ακόμη μπισκότο. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία μέχρι να τελειώσει η κρέμα και τα μπισκότα.
Βήμα 4
Περιχύνετε με σάλτσα σοκολάτας, γαρνίρετε αν θέλετε με φρέσκα φρούτα της επιλογής σας, όπως blueberries ή φράουλες κομμένες σε φέτες και σερβίρετε.