Ένα απίστευτα απλό μεζεδάκι με αυγό και παστουρμά, που όμως συγκλονίζει με την υπέροχη γεύση του.
Υλικά
- 4 φέτες παστουρμά καθαρισμένο, κομμένο σε καρεδάκια
- 2 κουτ. σούπας βούτυρο γάλακτος ή τύπου Κερκύρας
- 2 αυγά
- πάπρικα
- αλάτι
Διαδικασία
Βήμα 1
Λιώνετε το βούτυρο στο σαγανάκι σε μέτρια φωτιά και ζεσταίνετε τον παστουρμά, φέρνοντας μια δυο βόλτες.
Βήμα 2
Σπάτε προσεκτικά τα αυγά, αλατίζετε, τα περιχύνετε με το βούτυρο προσεχτικά με ένα κουτάλι και σκεπάζετε το σαγανάκι μέχρι να ψηθούν τα αυγά μελάτα. Τα αλατίζετε, πασπαλίζετε με την πάπρικα και σερβίρετε.
Φωτογραφία: Αναστασία Αδαμάκη - Food Styling: Aντωνία Κάτη