Αν ψάχνετε ένα ανάλαφρο επιδόρπιο για το πασχαλινό τραπέζι, τότε είναι σίγουρο ότι θα λατρέψετε αυτή τη mουsse λευκής σοκολάτας. Χάρη στα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ θα έχετε το πιο βελούδινο αποτέλεσμα!
Υλικά
- 6-8 μπολάκια
- 1 φάκελος Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
- 400 ml (2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
- 1 φάκελος Σοκολάτα Λευκή σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ
- 50 ml (1/4 φλιτζ. τσαγιού) κρέμα γάλακτος
- 1/2 συσκευασία ΓΙΩΤΗΣ Crème
- 100 ml (1/2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
- Ξύσμα ενός πορτοκαλιού
- Ξύσμα ενός λεμονιού
- 50 γρ.(2 κουτ. σούπας) βούτυρο ή μαργαρίνη
- 100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη
- 100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) αμύγδαλο σε φιλέ
Διαδικασία
Βήμα 1
Καβουρντίζουμε τα αμύγδαλα με το βούτυρο ή τη μαργαρίνη. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και τα ανακατεύουμε στη φωτιά μέχρι να καραμελώσουν. Τα απλώνουμε σε ένα ταψί και τα αφήνουμςε να κρυώσουν. Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος, την αρωματίζουμε με το ξύσμα λεμονιού και πορτοκαλιού, προσθέτουμε τη Λευκή Σοκολάτα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύετε μέχρι να λιώσει.
Βήμα 2
Χτυπάμε το ΓΙΩΤΗΣ Crème με το γάλα μέχρι να γίνει κρέμα. Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου. Την ανακατεύουμε με την έτοιμη κρέμα που ετοιμάσαμε με το ΓΙΩΤΗΣ Crème και τη λιωμένη λευκή σοκολάτα και μοιράζουμε το μίγμα σε 6-8 μπολάκια. Γαρνίρουμε με τα καραμελωμένα αμύγδαλα και αν θέλουμε με λίγη μαρμελάδα της αρεσκείας μας.
Βήμα 3
Η Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός από τα φυτικά ροφήματα Fytro, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.