Μια θρεπτική συνταγή με λάχανο που θα λατρέψουν όλα τα παιδιά!
Σε κατσαρόλα ρίχνετε το ελαιόλαδο, το πράσο, τα κρεμμύδια, το καρότο και το τζίντζερ και τα σοτάρετε σε μέτρια φωτιά μέχρι να μαραθούν (περίπου 5-6 λεπτά).
Προσθέτετε το λάχανο, το αλάτι, το πιπέρι και την πάπρικα και τα ανακατεύετε και το αφήνετε για 7-8 ακόμα λεπτά.
Ρίχνετε τον χυμό ντομάτας, τον πελτέ και τον χυμό λεμονιού και τα αφήνετε για άλλα 10 λεπτά.
Προσθέτετε το νερό και το ρύζι και τα αφήνετε να βράσουν για περίπου 20 λεπτά.
Διαδικασία
Βήμα 1
Σε κατσαρόλα ρίχνετε το ελαιόλαδο, το πράσο, τα κρεμμύδια, το καρότο και το τζίντζερ και τα σοτάρετε σε μέτρια φωτιά μέχρι να μαραθούν (περίπου 5-6 λεπτά).
Βήμα 2
Προσθέτετε το λάχανο, το αλάτι, το πιπέρι και την πάπρικα και τα ανακατεύετε και το αφήνετε για 7-8 ακόμα λεπτά.
Βήμα 3
Ρίχνετε τον χυμό ντομάτας, τον πελτέ και τον χυμό λεμονιού και τα αφήνετε για άλλα 10 λεπτά.
Βήμα 4
Προσθέτετε το νερό και το ρύζι και τα αφήνετε να βράσουν για περίπου 20 λεπτά.