Φτιάχνουμε τα πιο νόστιμα ατομικά κέικ καρότου και αμυγδάλου χωρίς ζάχαρη. Χρησιμοποιούμε Slim Fix για να έχουμε το ιδανικό αποτέλεσμα.
Για τα cupcakes: Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170 ° C στον αέρα. Σε ένα μπολ βάζουμε τα ξηρά υλικά, δηλαδή τα αλεύρια, τις σταφίδες, το μπέικιν και την κανέλα. Ανακατεύουμε καλά με ένα κουτάλι. Προσθέτουμε τα καρότα και το μήλο, το
Slim Fix, το ξύσμα και το χυμό λεμονιού και ανακατεύουμε ξανά.
Σε ένα άλλο μπολ χτυπάμε τα αυγά με το γάλα και το λάδι. Ενσωματώνουμε τα υγρά υλικά στο μπολ με τα στερεά, ανακατεύοντας καλά. Μοιράζουμε το μείγμα σε 12 θήκες για μάφιν. Ψήνουμε για 30 λεπτά ή μέχρι να ψηθούν καλά τα μάφιν. Αφήνουμε να κρυώσουν καλά.
Για το frosting: Χτυπάμε το βούτυρο στο μίξερ μέχρι να αφρατέψει. Προσθέτουμε το τυρί κρέμα, το
Slim Fix και την κανέλα και χτυπάμε και αυτά καλά ώστε να πάρουμε ένα ωραίο και νόστιμο frosting. Διακοσμούμε τα cupcakes με το frosting μόλις κρυώσουν καλά.
Διαδικασία
Βήμα 1
Για τα cupcakes: Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170 ° C στον αέρα. Σε ένα μπολ βάζουμε τα ξηρά υλικά, δηλαδή τα αλεύρια, τις σταφίδες, το μπέικιν και την κανέλα. Ανακατεύουμε καλά με ένα κουτάλι. Προσθέτουμε τα καρότα και το μήλο, το
Slim Fix, το ξύσμα και το χυμό λεμονιού και ανακατεύουμε ξανά.
Βήμα 2
Σε ένα άλλο μπολ χτυπάμε τα αυγά με το γάλα και το λάδι. Ενσωματώνουμε τα υγρά υλικά στο μπολ με τα στερεά, ανακατεύοντας καλά. Μοιράζουμε το μείγμα σε 12 θήκες για μάφιν. Ψήνουμε για 30 λεπτά ή μέχρι να ψηθούν καλά τα μάφιν. Αφήνουμε να κρυώσουν καλά.
Βήμα 3
Για το frosting: Χτυπάμε το βούτυρο στο μίξερ μέχρι να αφρατέψει. Προσθέτουμε το τυρί κρέμα, το
Slim Fix και την κανέλα και χτυπάμε και αυτά καλά ώστε να πάρουμε ένα ωραίο και νόστιμο frosting. Διακοσμούμε τα cupcakes με το frosting μόλις κρυώσουν καλά.