Παρακολουθώντας την παγκόσμια τάση για καλή διατροφή και τις αυξανόμενες ανάγκες των Ελλήνων καταναλωτών για θρεπτικές τροφές, η εταιρεία ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ δημιουργεί μία νέα μάρκα, τα Nutries. Τα Nutries είναι μια καινοτόμος σειρά προϊόντων με συνταγές που βασίζονται σε θρεπτικά συστατικά, όπως βρώμη, φρούτα και ξηροί καρποί.

Η σειρά συστήνεται με τα μπισκότα με βρώμη Nutries τα οποία έρχονται για όλους εμάς που έχουμε μία απαιτητική καθημερινότητα αλλά πάντα φροντίζουμε τον εαυτό μας και ψάχνουμε τις πιο ποιοτικές και θρεπτικές λύσεις για την διατροφή μας.

Με «Μαύρη Σοκολάτα» για τους choco lovers, με «Μήλο & Ξηρούς καρπούς» ή «Σταφίδες & Κανέλα» για όσους αγαπούν τις πιο ιδιαίτερες γεύσεις, τα μπισκότα Nutries υπόσχονται να ικανοποιήσουν κάθε απαιτητικό καταναλωτή, τόσο γευστικά, όσο και θρεπτικά!

Τα μπισκότα Nutries αποτελούν πηγή φυτικών ινών, ενώ συνδυάζουν τα οφέλη της βρώμης με την υπέροχη γεύση των φρούτων, της μαύρης σοκολάτας και των ξηρών καρπών και συνθέτουν το ιδανικό σνακ για όλες τις ώρες.