Sponsored Content 

Αν θα έπρεπε να διαλέξουμε ένα και μόνο υλικό για να το συνδέσουμε με τα αγαπημένα μας γλυκά αυτό είναι η σοκολάτα. Το άρωμα και η γεύση της άλλωστε μπορούν να ανασύρουν αυτόματα από τη μνήμη μας αγαπημένες στιγμές κάθε είδους, από ξέγνοιαστα παιδικά χρόνια και μέρες οικογενειακής θαλπωρής μέχρι δυνατούς δεσμούς φιλίας, και φυσικά ρομαντικές ιστορίες αγάπης.

Τα ωραία όμως αρχίζουν όταν μπαίνουμε στη διαδικασία να φτιάξουμε ένα χειροποίητο σοκολατένιο γλυκό και να βάλουμε μέσα όλη τη φαντασία και τη φροντίδα μας για να ευχαριστήσουμε αυτούς που αγαπάμε, όχι μόνο σε μια ειδική περίσταση αλλά και σε καθημερινή βάση.

Ποιά είναι όμως εκείνα τα σοκολατένια γλυκά που μοιραία έχουμε συνδέσει με όλα αυτά; Και ποιό το υλικό που τα απογειώνει; Ζουμερή σοκολατόπιτα, βελούδινο μπράουνι, αέρινη μους και τραγανή τάρτα, εντυπωσιακές τούρτες, αφράτα κέικ, γιορτινοί κορμοί, φρέσκες πάστες και φίνα σοκολατάκια είναι μόνο μερικά από όσα μας έρχονται στο μυαλό και μας αρέσει να φτιάχνουμε. Κοινός παρανομαστής σε όλα αυτά είναι φυσικά η καλή κουβερτούρα η οποία είναι το α και το ω κάθε συνταγής για πολλούς και διαφορετικούς λόγους.

Η απόλυτη πρώτη ύλη λοιπόν που θα κάνει τα γλυκά μας πλούσια και δυνατά τόσο σε γεύση όσο και σε άρωμα είναι η κουβερτούρα που πρέπει να περιέχει ιδανικές αναλογίες σε άριστης ποιότητας πολτού κακάο, βουτύρου κακάο και γάλακτος, ανάλογα το είδος της κουβερτούρας, εξασφαλίζοντας ευκολία στην χρήση και ένα λαχταριστό γευστικό αποτέλεσμα που θα κάνει το γλυκό μας να ξεχωρίσει.

Ο τριπλός ορισμός της κουβερτούρας
Η ΙΟΝ κυκλοφορεί τρία διαφορετικά είδη κουβερτούρας που κάνουν τα γλυκά μας μαγικά. Κλασική, γάλακτος και λευκή, η κάθε μία είναι ξεχωριστή και μοναδική στο είδος της. Όλες βέβαια έχουν την ίδια εγγύηση ποιότητας αφού η ΙΟΝ είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που διαθέτει ολοκληρωμένη διαδικασία παραγωγής σοκολάτας, από τον καρπό του κακάο έως το τελικό προϊόν, ελέγχοντας στο 100% το αποτέλεσμα του προϊόντος. Κάθε συσκευασία είναι 125 γραμμάρια και χωρίζεται σε κομματάκια των 5 γραμμαρίων τα οποία όχι μόνο κάνουν τη μέτρηση ευκολότερη αλλά σπάνε και λιώνουν αμέσως δίνοντας εξαιρετική υφή σε κάθε συνταγή μας. Και το καλύτερο; H συσκευασία επιτρέπει την ασφαλή διατήρηση και φύλαξη της κουβερτούρας που περισσεύει μέχρι την επόμενη φορά που θα τη χρησιμοποιήσουμε.