Εγκαίνια με party, προσφορές και εκπλήξεις για την νέα και φρέσκια εμπειρία living από την Κωτσόβολος.

Custom έπιπλα κουζίνας, συσκευές τεχνολογίας, ακόμη και ενεργειακές λύσεις για την αποδοτική και φιλική προς το περιβάλλον λειτουργία του σπιτιού. Η Κωτσόβολος εγκαινίασε με μία εορταστική εκδήλωση τον νέο Home Experience χώρο της, που βρίσκουμε πια στο κατάστημά της στο City Plaza Γλυφάδας. Εκεί, οι επισκέπτες μπορούν πλέον να βρουν όλα όσα χρειάζονται για το σπίτι τους, από έπιπλα στα μέτρα τους, μέχρι έξυπνα gadgets, απαραίτητες συσκευές που λύνουν τα χέρια, αλλά και τρόπους να κάνουν το σπίτι τους ακόμη πιο «έξυπνο», και να ζήσουν από κοντά την ανανεωμένη εμπειρία Living.

Πιο αναλυτικά, σε έκταση ενός ολόκληρου όροφου, βρίσκουμε πληθώρα από custom έπιπλα κουζίνας, υπνοδωματίου, καθιστικού, μπάνιου και κήπου, συσκευές τελευταίας τεχνολογίας, εξοπλισμό και όργανα γυμναστικής, προϊόντα εξωτερικού χώρου, καθώς και λύσεις ενεργειακής αναβάθμισης, όπως ηλιακούς θερμοσίφωνες, αντλίες θερμότητας και φωτοβολταϊκά. Παράλληλα, εξειδικευμένοι σύμβουλοι λύνουν κάθε απορία, και αναλαμβάνουν όλη τη μελέτη και τις εργασίες που απαιτούνται, όλα με την εγγύηση Κωτσόβολος.

Στο πλαίσιο των εγκαινίων, μοναδικές προσφορές περίμεναν τους επισκέπτες. Το Σάββατο 28/9, ο ανανεωμένος Home Experience χώρος κινήθηκε σε ρυθμούς πάρτι και εκπλήξεων. Η Βάσω Λασκαράκη ξενάγησε τον κόσμο στον ανακαινισμένο όροφο του καταστήματος δίνοντας στους επισκέπτες μια γεύση από όλες τις νέες εμπειρίες που προσφέρουν τα νέα προϊόντα των καταστημάτων. Ο σεφ Λευτέρης Σουλτάτος ετοίμασε ζωντανά συνταγές με τον πολυμάγειρα της Rohnson, δίνοντας tips για τη μείωση του food waste, ενώ η Αννούσα Μελά βοήθησε τους παρευρισκόμενους να ανακαλύψουν όλες τις επιλογές και έξυπνες λύσεις σε έπιπλα κουζίνας και σπιτιού. Φυσικά, από ένα τέτοιο πάρτι, δεν θα μπορούσαν να λείπουν και διακεκριμένοι mixologists, οι οποίοι δημιούργησαν και πρόσφεραν στον κόσμο αγαπημένα και δροσιστικά mocktails.

Η Κωτσόβολος συνεχίζει να επενδύει σημαντικά στο δίκτυό της και να δημιουργεί προορισμούς που προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία για το σπίτι, καλύπτοντας κάθε σύγχρονη ανάγκη, για μία καλύτερη ζωή!

Την ανανεωμένη εμπειρία Living προσφέρει η Κωτσόβολος και στο κατάστημά της στην Αγία Παρασκευή.

info
City Plaza, Γλυφάδα, Λ. Βουλιαγμένης 83 & Προφήτη Ηλία 18 & Εμ. Δημελά 12
Αγία παρασκευή, Λεωφ. Μεσογείων 448