Από ένα γιορτινό τραπέζι δεν είναι δυνατόν να λείπουν οι κρέπες! Σας προτείνουμε μια συνταγή που παρασκευάζεται εύκολα και γρήγορα χάρη στα προïόντα ΓΙΩΤΗΣ.
Υλικά
- 10 ψημένες κρέπες φτιαγμένες με το Μίγμα για Κρέπες ΓΙΩΤΗΣ
- 700 ml (3 ½ φλιτζ. τσαγιού) γάλα
- 60 γρ. (10 κοφτές κουτ. σούπας) Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ
- 3 αυγά
- 100 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) ρεγγάτο τριμμένο
- 50 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) παρμεζάνα τριμμένη
- 50 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) γραβιέρα τριμμένη
- 50 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) ροκφόρ ή blue cheese σε κομματάκια
Μερίδες: 10
Διαδικασία
Βήμα 1
Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε 2 ½ φλιτζάνια τσαγιού γάλα, το Κόρν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ, 2 αυγά ελαφρώς χτυπημένα και ανακατεύουμε. Βάζουμε το κατσαρολάκι στη φωτιά και βράζουμε το μίγμα μέχρι να δέσει η κρέμα. Προσθέτουμε τα τυριά κρατώντας το μισό ρεγγάτο και ανακατεύουμε
Βήμα 2
Μοιράζουμε το μίγμα στις κρέπες. Αν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε και κομματάκια ζαμπόν. Διπλώνουμε τις 2 πλευρές κάθε κρέπας, τυλίγουμε σε ρολά και τις βάζουμε σε ένα μέτριο βουτυρωμένο pyrex.
Βήμα 3
Χτυπάμε ένα αυγό, προσθέτουμε ένα φλιτζάνι τσαγιού γάλα και περιχύνουμε τις κρέπες. Πασπαλίζουμε με το τυρί που έχουμε κρατήσει και ψήνουμε τις κρέπες σε μέτριο φούρνο μέχρι να πάρουν χρώμα (20 λεπτά περίπου).