Το μπέργκερ στην πιο ελαφριά του εκδοχή. Επί της ουσίας πρόκειται για ανάλαφρη κοτοσαλάτα σερβιρισμένη μέσα σε ένα αφράτο ψωμάκι του μπέργκερ.
						Υλικά
- 2-3 ψωμάκια για μπέργκερ
 - 1 φιλέτο κοτόπουλο, βρασμένο
 - 1 κρεμμυδάκι φρέσκο, ψιλοκομμένο
 - 4-5 κλωναράκια μαϊντανό, ψιλοκομμένο
 - ½ μήλο σε κυβάκια
 - χυμό από ½ λεμόνι
 - 1 καρότο μικρό, τριμμένο
 - 1 αβγό βραστό, σφιχτό
 - 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
 - 1 κουτ. γλυκού πάπρικα γλυκιά
 - 5 κουτ. σούπας μαγιονέζα, μεγάλες
 - 1 κουτ. γλυκού μουστάρδα
 - αλάτι, πιπέρι
 
Διαδικασία
Βήμα 1
Κομματιάζετε το βρασμένο κοτόπουλο μέσα σκαι σε ένα μπολ ή το κόβετε κυβάκια και το ανακατεύετε με όλα τα υπόλοιπα υλικά. Αφήνετε την κοτοσαλάτα στο ψυγείο να παγώσει.
Βήμα 2
Όταν θέλετε να σερβίρετε ζεσταίνετε τα ψωμάκια στην τοστιέρα και μοιράζετε τη σαλάτα σχηματίζοντας σαντουιτσάκια.
Φωτογραφία - Food Styling: Αντωνία Κατή