Μία υπέροχη γιορτινή τούρτα με φρούτα του δάσους και ΓΙΩΤΗΣ Crème που δεν απαιτεί απλά λίγα υλικά, αλλά είναι και πεντανόστιμη!
Υλικά
- 1 συσκευασία Βάση για τούρτα με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
- 2 συσκευασίες ΓΙΩΤΗΣ Crème
- 200 γρ. ινδική καρύδα
- 1 κουτί Garni με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
- 200 γρ. φρούτα του δάσους
- 2 ροδάκινα, κομμένα σε λεπτές φέτες
- 50 γρ. (1/4 φλιτζ. τσαγιού) ρούμι η λικέρ μπανάνα
- 400 ml (2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
Μερίδες: 6
Διαδικασία
Βήμα 1
Χτυπάτε τα ΓΙΩΤΗΣ Crème, μέχρι να αφρατέψουν. Χτυπάτε το Garni με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού, προσθέτετε το 1/4 στο χτυπημένο ΓΙΩΤΗΣ Crème και ανακατεύετε. Κρατάτε λίγο από το Garni για το γαρνίρισμα.
Βήμα 2
Βάζετε σε πιατέλα τη μία Βάση για τούρτα με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ και τη ραντίζετε με λίγο ποτό.
Βήμα 3
Απλώνετε το 1/3 από το ΓΙΩΤΗΣ Crème και από πάνω τα μισά φρούτα, πιέζοντάς τα λίγο μέσα στην κρέμα. Επαναλαμβάνετε την ίδια διαδικασία και με τη δεύτερη βάση. Τοποθετείτε την τρίτη βάση, τη ραντίζετε με το υπόλοιπο ποτό και βάζετε την τούρτα στην κατάψυξη για 1 ώρα.
Βήμα 4
Καλύπτετε την τούρτα με το έτοιμο Garni και πασπαλίζετε επάνω και γύρω-γύρω με την καρύδα. Τέλος, γαρνίρετε με το υπόλοιπο Garni που κρατήσατε.