Φτιάχνουμε ένα ιδιαίτερο κέικ, που με τα ιταλικά τυριά και αλλαντικά που έχει μέσα, θα γίνει ανάρπαστο σε όλη την οικογένεια

Υλικά
- 500 γρ. αλεύρι σκληρό
- 10 γρ. φρέσκια μαγιά
- 400 ml νερό
- 15 γρ. αλάτι
- 150 γρ. Bούτυρο Lurpak, σε θερµοκρασία δωµατίου
- 150 γρ. Arla Αυθεντικό Δανέζικο Σκληρό Τυρί, τριμμένο
- 100 γρ. τυρί προβολόνε, σε κυβάκια
- 100 γρ. Arla Mozzarella, τριμμένη
- 150 γρ. µορταδέλα, σε κύβους
- 150 γρ. σαλάμι, σε κύβους
- μαύρο πιπέρι
Μερίδες: 6-8
Διαδικασία
Βήμα 1
Βάζουµε στο µίξερ µε τον γάντζο το αλεύρι µε τη µαγιά και το νερό και το ζυµώνουµε για περίπου 15΄, σε µεσαία ταχύτητα. Στα µισά του ζυµώµατος προσθέτουµε το αλάτι διαλυµένο σε ελάχιστο νερό. Βάζουµε το ζυµάρι σε ένα µεγάλο µπολ, σκεπάζουµε µε µεµβράνη και αφήνουµε να φουσκώσει σε θερµοκρασία δωµατίου για 3 ώρες περίπου
Βήμα 2
Μετά το πέρας των ωρών, ανοίγουµε µε τα χέρια µας το ζυµάρι σε αλευρωµένη επιφάνεια και απλώνουµε διάσπαρτα το μαλακό Bούτυρο Lurpak. Από πάνω τρίβουµε µαύρο πιπέρι, πασπαλίζουµε το µισό Arla Αυθεντικό Δανέζικο Σκληρό Τυρί και προσθέτουµε τη µισή ποσότητα προβολόνε, τη μισή Arla Mozzarella τριμμένη και τα μισά αλλαντικά. Διπλώνουµε το ζυµάρι σαν βιβλίο στα τρία και προσπαθούµε να το ξανανοίξουµε µε τα χέρια µας µε τη βοήθεια ενός πλάστη σε ένα µεγάλο τετράγωνο.
Βήμα 3
Αλείφουµε ξανά από πάνω το υπόλοιπο βούτυρο και προσθέτουμε πιπέρι, Arla Αυθεντικό Δανέζικο Σκληρό Τυρί, προβολόνε, Arla Mozzarella τριμμένη και τα υπόλοιπα αλλαντικά. Τυλίγουµε τώρα το ζυµάρι σε κύλινδρο, ενώνουµε τις άκρες του σε κουλούρα και το βάζουµε σε ταψί µε τρύπα στη µέση για να φουσκώσει ξανά για 1 ώρα περίπου. Ψήνουµε σε προθερµασµένο φούρνο στους 190°C στις αντιστάσεις για 40΄. Σερβίρεται ζεστό ή χλιαρό.