Raspberry,Tart,With,Vanilla,Custard,And,White,Chocolate,On,Slate
clock icon
40'

Τάρτα με βατόμουρα

Υλικά

Ετοιμάζουμε ένα δροσερό ανοιξιάτικο γλυκό. Αυτή η τάρτα με βατόμουρα γίνεται πολύ εύκολα, χάρη στα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ.

Ετοιμάζουμε το Άνθος Αραβοσίτου βραστό με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στο φάκελο, χρησιμοποιώντας 300ml γάλα. Αναμιγνύουμε το Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ με τα φουντούκια και το βούτυρο, και τοποθετούμε το μίγμα μπισκότου σε μία μακρόστενη φόρμα, βάζοντας λαδόκολλα για να μπορέσουμε να το βγάλουμε κατά το σερβίρισμα.

Ψήνουμε το μπισκότο για 15 λεπτά στους 170°C και το βάζουμε στο ψυγείο για 20 λεπτά, ώστε να παγώσει. Στη συνέχεια, απλώνουμε το έτοιμο Άνθος Αραβοσίτου, το αφήνουμε να κρυώσει και τοποθετούμε τα βατόμουρα, γεμίζοντας όλη την επιφάνεια. Αφήνουμε στο ψυγείο για άλλα 30 λεπτά, πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και σερβίρουμε.

Διαδικασία

Βήμα 1

Ετοιμάζουμε το Άνθος Αραβοσίτου βραστό με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στο φάκελο, χρησιμοποιώντας 300ml γάλα. Αναμιγνύουμε το Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ με τα φουντούκια και το βούτυρο, και τοποθετούμε το μίγμα μπισκότου σε μία μακρόστενη φόρμα, βάζοντας λαδόκολλα για να μπορέσουμε να το βγάλουμε κατά το σερβίρισμα.

Βήμα 2

Ψήνουμε το μπισκότο για 15 λεπτά στους 170°C και το βάζουμε στο ψυγείο για 20 λεπτά, ώστε να παγώσει. Στη συνέχεια, απλώνουμε το έτοιμο Άνθος Αραβοσίτου, το αφήνουμε να κρυώσει και τοποθετούμε τα βατόμουρα, γεμίζοντας όλη την επιφάνεια. Αφήνουμε στο ψυγείο για άλλα 30 λεπτά, πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και σερβίρουμε.